Σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην Ποντγκόριτσα νοσηλεύεται ο Νίκολα Πέκοβιτς!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «telegraf.rs», ο πρώην ψηλός του Παναθηναϊκού (2008-10) έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς έχουν μολυνθεί και οι δύο πνεύμονές του.
Ο 34χρονος παλαίμαχος σέντερ, που ξεχώρισε και στα παρκέ του NBA με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, παρουσίασε συμπτώματα του ιού πριν από 15 ημέρες και αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου.
Έκτοτε, η κατάσταση της υγείας του όχι μόνο δεν παρουσίασε βελτίωση, αλλά χειροτέρευε μέρα με τη μέρα και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αναπνέει μέσω μηχανικής υποστήριξης.
Θυμίζεται πως ο Πέκοβιτς αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα του Παναθηναϊκύ το 2009, στο Βερολίνο. Σημειώνεται πως ο Πέκοβιτς έχει εγκαταλείψει τα παρκέ και εργάζεται από τον Ιανουάριο σαν τιμ μάνατζερ στην ομοσπονδία μπάσκετ της Σερβίας.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.