Roland Garros - Τζόκοβιτς: «Συγχαρητήρια στον Στέφανο, είναι κρίμα...»

Roland Garros - Τζόκοβιτς: «Συγχαρητήρια στον Στέφανο, είναι κρίμα...»

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ελπίζω να συνεχίσει σε μία θετική κατεύθυνση», δήλωσε ο Νο 1 στον κόσμο τενίστας μετά τη νίκη του επί του Έλληνα πρωταθλητή

tzoko
Με μεγάλη δυσκολία ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Roland Garros και για το πρώτο πράγμα που ρωτήθηκε στην on court συνέντευξη του αμέως μετά από την ολοκλήρωση ήταν για τον αντίπαλο του.

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο. Είναι κρίμα για τον ίδιο. Στο τέλος ήταν πολύ κουρασμένος μετά από 4 ώρες μάχης στο τένις. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ελπίζω να συνεχίσει σε μία θετική κατεύθυνση», είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς και εν συνεχεία αναφέρθηκε στο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού: «Έπρεπε να μείνω ήρεμος αλλά προφανώς περνούσαν άλλα πράγματα από το μυαλό μου, Σκέφτηκα όταν έχασα το τρίτο σετ, πνευματικά έμεινα εκεί, προσπάθησα να παίξω καλά, στο τέταρτο σετ έμεινα σταθερός σε ένα σημαντικό σημείο και τελικά κέρδισα».

Όσο αφορά τον τελικό της Κυριακής με τον Ράφα Ναδάλ τόνισε: «Αυτή την στιγμή πρέπει να παίξω το καλύτερό μου τένις. Είναι η μεγαλύτερή μου πρόκληση στο τένις να κερδίσω τον Ναδάλ στον Roland Garros. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον τελικό».

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Παναγιώτης Γιαννάκης: Ο Τζόρνταν καταλάβαινε ότι δεν φτάνει ένας για τη νίκη, δεν ξέρω αν το καταλάβαινε ο Γκάλης

Κλάτενμπεργκ: «Δεν έχουν προσωπικότητα οι σημερινοί διαιτητές»

Ολυμπιακός: «Πεπ το νου σου, ρώτα τον Αρτέτα», έγραψε το Sports Illustrated
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης