Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε την Πέμπτη (8/10) πρώτη του προπόνηση ως παίκτης τουΠΑΟΚκαι έτυχε της γνωστής… υποδοχής από τους νέους συμπαίκτες του
Ο Τόμας Μουργκ ντύθηκε για πρώτη φορά στα «ασπρόμαυρα», συστήθηκε στους συμπαίκτες του, μέσω του Στέφαν Σβαμπ, ενώ στη συνέχεια δεν… γλίτωσε την καθιερωμένη υποδοχή αφού πέρασε ανάμεσα από το τούνελ που δημιουργούν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε κάθε πρωτοεμφανιζόμενο στην ομάδα.
Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός συμμετείχε στο πρώτο του οικογενειακό διπλό και η κάμερα του PAOK TV κατέγραψε τα πρώτα λεπτά της παρουσίας του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Η αλλαγή της εποχής φέρνει στο προσκήνιο νέες ανάγκες στην περιποίηση της επιδερμίδας, αλλά και επιλογές που αξίζει να εντάξουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα, όπως η νέα σειρά Mon Elixir της LA VIE EN ROSE.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.