Εθνική Ελπίδων, Λιθουανία - Ελλάδα 2-0: Κατώτερη των περιστάσεων

Εθνική Ελπίδων, Λιθουανία - Ελλάδα 2-0: Κατώτερη των περιστάσεων

Η Εθνική Ελπίδων πήγε στη Λιθουανία για το «διπλό» που θα τις διατηρούσε ακέραιες ελπίδες για πρόκριση Euro 2021 - Όμως η κακή εμφάνιση είχε ως συνέπεια την ήττα με 2-0 και το... μπλέξιμο στον όμιλο

ellada_elpides
Δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του εκτός έδρας αγώνα με τη Λιθουανία οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα και γνώρισαν μία οδυνηρή ήττα με σκορ 2-0.

Οι Λιθουανοί αποδείχθηκαν πιο ικανοί και αποτελεσματικοί επιθετικά. Πιο σοβαρό και συγκροτημένο σύνολο από την Ελλάδα που έχασε με σκορ 2-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μεγκελάιτις στο 66' με διπλή προσπάθεια και μετά από πάσα του Μπανεβίτσιους. Ο Κίζας στο 17' με ασίστ του Σίρβους είχε κάνει το 1-0. Το ματς σφύριξε γυναίκα διαιτητής, όπως γυναίκες απάρτιζαν όλη την διαιτητική ομάδα. Ήταν η Κατερίνα Μονζούλ από την Ουκρανία.

Η εξέλιξη αυτή κρατάει την Ελλάδα στους 13 πόντους σε 7 αγώνες και ενώ η Κροατία θα φτάσει επίσης τους 13 (κέρδιζε 8-0 (!) το Σαν Μαρίνο στο 74') και η πρωτοπόρος Τσεχία 15. Η Ελλάδα έχει τώρα να παίξει με Κροατία εντός στις 13/10, με Τσεχία εντός στις 13/11 και με Σκωτία εντός στις 17/11.

Η αρχική διάταξη των δύο ομάδων:

Λιθουανία: Κραπίκας - Στοκούνας, Σάτκους, Κλονιούνας, Σίρβους - Ανίσας, Μεγκελάιτις, Σίζας - Ανταναβίτσιους, Ούτκους και Ε. Γιανκάουσκας.

Ελλάδα: Τζολάκης - Κωνσταντόπουλος, Νικολάου, Κατράνης - Ουές, Τσιγγάρας, Παπανικολάου, Τσαούσης, Μπουζούκης - Δουβίκας και Γκαργκαλατζίδης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Να απορριφθούν τα ελαφρυντικά ζήτησε η εισαγγελέας

Ο Τζόκοβιτς αποθεώνει ξανά τον Τσιτσιπά: Είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια ανακοίνωσε το τέλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης