ΑΕΚ: Ο Τάνκοβιτς έσμιξε ξανά με τον Γκαρσία στα Σπάτα
Την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ θα κάνει ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος ξαναβρήκε τον Λιβάι Γκαρσία με τον οποίο είχαν αποτελέσει συμπαίκτες στο παρελθόν
Τάνκοβιτς και Γκαρσία είχαν συνυπάρξει για δύο χρονιές στην Άλκμααρ (2015-2017) και πλέον βρίσκονται ξανά μαζί στην ΑΕΚ έπειτα από τρία χρόνια.
Ο Τάνκοβιτς βρίσκεται στα Σπάτα πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ και επιφύλασσε μια ζεστή αγκαλιά στον παλιό γνώριμό του από την ολλανδική ομάδα.
Φυσικά την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα θα κάνει και ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου, ο οποίος βρίσκεται επίσης στα Σπάτα το απόγευμα της Πέμπτης.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους