Η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Με τους Μπουζούκη, Χουάνκαρ και Εμμανουηλίδη, αλλά χωρίς τον Αγιούμπ η 21μελής αποστολή του Παναθηναϊκού που πήρε στο ξενοδοχείο ο Ντάνι Πογιάτος για το αυριανό εντός έδρας ματς με τον Άρη

PAO_APOSTOLI
Με την σημερινή (3/10) απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής, με αντίπαλο τον Άρη, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και θεραπεία έκαναν οι Γιασίν Αγιούμπ και Φώτης Ιωαννίδης. Κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε από τον Ντάνι Πογιάτος η αποστολή του Παναθηναϊκού που περιλαμβάνει 21 ποδοσφαιριστές, από την οποία «κόπηκαν» και οι τέσσερις προαναφερθέντες.

Η λίστα αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτη, Καραγιάννη, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Σερπέζη, Κουρμπέλη, Αϊτόρ, Τζαβίδα, Αλεξανδρόπουλο, Μακέντα, Καρλίτος και Εμμανουηλίδη.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα

Άρης: Παίρνει τον Μπεναλουάν της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Αυτό το ζώο δεν μπορεί να εξημερωθεί»

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιασικεβίτσιους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης