Ο Παναθηναϊκός μετά τις δύο απώλειες βαθμών στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, δίνει πολύ σημαντικό παιχνίδι την προσεχή Κυριακή με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, όπου η νίκη και η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας είναι μονόδρομος.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, όπως είχε κάνει και μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Αστέρα Τρίπολης, επισκέφτηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί στην σημερινή προπόνηση και μίλησε για αρκετή ώρα με τον τεχνικό των «πράσινων», Ντάνι Πογιάτος.
Άπαντες στην ομάδα θέλουν μία νέα αρχή την Κυριακή κόντρα στους «κίτρινους» και αυτό το μήνυμα πέρασε σε μεγάλο βαθμό η παρουσία του κ. Αλαφούζου.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.