Η EuroLeague επιστρέφει γεμάτη υποσχέσεις!

Η EuroLeague επιστρέφει γεμάτη υποσχέσεις!

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ ετοιμάζεται για το πρώτο τζάμπολ, με την bwin πάντα στο πλευρό της!

PAO_OSFP_DT_4_BLACK
Η Turkish Airlines EuroLeague επιστρέφει έπειτα από 7 μήνες, με τους φίλους του μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη να μετρούν αντίστροφα για τη διοργάνωση που εδώ και χρόνια έχει εξελιχθεί σε… συνώνυμο της διασκέδασής τους τα βράδια της εβδομάδας! Η bwin, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της EuroLeague, όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, παρότι δεν υπήρχαν αγώνες. Πλέον, γιορτάζει μαζί με τους κορυφαίους την επιστροφή στη δράση!

H καρδιά της EuroLeague χτυπά στη bwin!

Πριν το πρώτο τζάμπολ, το κορυφαίο στοιχηματικό brand έδωσε το «παρών» στις καθιερωμένες Media Days της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπου ουσιαστικά έγινε η ανεπίσημη παρουσίαση των ομάδων ενόψει της νέας σεζόν. Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, οι παίκτες των «πράσινων» και των «ερυθρόλευκων» μίλησαν στην κάμερα της bwin και έλαβαν μέρος σε μια σειρά από… δοκιμασίες, τις οποίες θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μέσα στη σεζόν. Η bwin αποτελεί από το 2018 Επίσημο Εθνικό Χορηγό της διοργάνωσης και στηρίζει τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων τόσο στη Euroleague όσο και στο Eurocup.

Aνανεωμένος ο Ολυμπιακός

Μετά από μία διετία στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός άλλαξε σελίδα και ευελπιστεί σε καλύτερες μέρες. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλαβε το πρότζεκτ των «ερυθρόλευκων» από τον περασμένο Ιανουάριο και στοχεύει στη δημιουργία μιας αθλητικής ομάδας που θα δίνει έμφαση στην άμυνα. Προς αυτή την κατεύθυνση αποκτήθηκαν οι Οκτάβιους Έλις, Χασάν Μάρτιν, Λίβιο Ζαν Σαρλ, ενώ η περιφέρεια «θωρακίστηκε» με την προσθήκη των Τσαρλς Τζένκινς, Άαρον Χάρισον και Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως τα πάντα επισκιάστηκαν από την επιστροφή του Κώστα Σλούκα. Και πως όχι, αφού ο 30χρονος γκαρντ θα φορέσει ξανά τα «κόκκινα» , όχι πια ως ένας φέρελπις, αλλά ως ένας από τους πληρέστερους «μαέστρους» στην Ευρωλίγκα.





Κλείσιμο
Παρά το γεγονός ότι το ρόστερ των τρεις φορές πρωταθλητών Ευρώπης δέχτηκε… ενέσεις μεγέθους και ποιότητας, ο άξονας που θα κινούνται τα πάντα στην επίθεση αποτελείται από την παλιά φρουρά της ομάδας. Σπανούλης και Πρίντεζης δεν βρίσκονται στα χρόνια της πρώτης νιότης πλέον, ωστόσο αμφότεροι έχουν φροντίσει το κορμί τους και δεν θα έχουν συμπληρωματικό, αλλά πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρόστερ. Από κοντά, αν και αρκετά νεότερος, ο Κώστας Παπανικολάου που ανανέωσε τη συνεργασία του και θα αποτελεί τον βασικό πυλώνα της ομάδας στο «3».

bwin - Live Στοίχημα που σε βάζει στη δράση!

Στόχος της διοίκησης και του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι η επιστροφή της ομάδας στην post season μετά από δύο χρόνια, αλλά και η δημιουργία ενός κορμού που θα πρωταγωνιστεί και μετά την αποχώρηση του δίδυμου Σπανούλη – Πρίντεζη. Η bwin θα δίνει ξεχωριστό τόνο στις εντός έδρας αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων»!

Η ελπίδα του Παναθηναϊκού

Ο έτερος εκπρόσωπος του ελληνικού μπάσκετ στη EuroLeague, μετρά έξι κατακτήσεις, αλλά παίρνει… απουσία από τα Final 4 από το 2012 και μετά. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται φέτος σε μεταβατικό στάδιο τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά. Πλέον, την ΚΑΕ «τρέχουν» οι δύο πιο σημαντικές αγωνιστικές φιγούρες των «πρασίνων» τα τελευταία 25 χρόνια! Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης ανέλαβαν τα ηνία και με μειωμένο μπάτζετ θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα παλεύει κάθε ματς και θα κυνηγήσει την είσοδο στα playoffs. Στον πάγκο, μετά από σχεδόν μια δεκαετία μαθητείας και δύο θητείες ως υπηρεσιακός θα κάθεται ο Γιώργος Βόβορας, πλαισιωμένος από ένα ρόστερ που λείπουν τα μεγάλα ονόματα.
EuroLeague | Backstage από τη Media Day του Παναθηναϊκού



Με την αποχώρηση του Νικ Καλάθη για την Μπαρτσελόνα, οι «πράσινοι» κάλυψαν το κενό του με έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας και πολλών…τραυματισμών. Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα βρισκόταν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και το NBA, αν δεν ταλαιπωρούνταν από τόσο συχνούς και σοβαρούς τραυματισμούς. Προς το παρόν ηγείται της περιφέρειας του Παναθηναϊκού και συνιστά το μεγαλύτερο στοίχημα της χρονιάς. Αν παραμείνει υγιής, δεδομένα θα μετατρέψει τον «εξάστερο» σε ομάδα επιπέδου playoffs, αν όχι τότε οι «πράσινοι» δύσκολα θα αντέξουν στη μάχη για την οκτάδα. Στην περιφέρεια, εκεί όπου δεσπόζει η παρουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου, πλην του Σέρβου σταρ, αποκτήθηκαν οι Μάρκους Φόστερ, Πιερ Τζάκσον και Χάουαρντ Σαντ Ρος, όλοι τους παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

bwin - Ακόμα περισσότερες αγορές στην ΕuroLeague!

Στη φροντ λάιν, η προσθήκη του Ζακ Όγκαστ θα προσθέσει την αθλητικότητα που έλειψε πέρσι, με τους Μήτογλου, Μπέντιλ να συμπληρώνουν την τριάδα των παικτών που θα κληθούν να βάλουν το κορμί τους στη φωτιά σε άμυνα και επίθεση. Στο «5», ο Γιώργος Παπαγιάννης θα ξεκινάει στην αρχική πεντάδα, ωστόσο μένει να φανεί αν μπορεί να βρίσκεται στο παρκέ και στο φινάλε των αγώνων, όταν κρίνονται οι νίκες. Τέλος, περισσότερο με… στοίχημα μοιάζει η περίπτωση του Άαρον Γουάιτ, ο οποίος, μετά τις εκπληκτικές χρονιές του στη Ζάλγκιρις, έκανε καταστροφικό πέρασμα από τη Μιλάνο πέρσι. Ως Επίσημος Εθνικός Χορηγός της EuroLeague, η bwin ετοιμάζει εκπλήξεις και στο κλειστό του ΟΑΚΑ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης