Πέδρο Μαρτίνς: «Αξίζαμε την πρόκριση και την πήραμε» (βίντεο)

Πέδρο Μαρτίνς: «Αξίζαμε την πρόκριση και την πήραμε» (βίντεο)

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε πως βάσει της εικόνας της ομάδας του και στα δυο παιχνίδια με την Ομόνοια οι παίκτες του πήραν αυτό που άξιζαν, την πρόκρισή στους ομίλους του Champions League, ενώ ανέφερε πως έχει προαίσθημα ότι στους ομίλους θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Πόρτο

μαρτινς
Iκανοποιημένος για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League αλλά και απο την σημερινή εμφάνιση του Ολυμπιακού, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με την Ομόνοια, εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» συνεχάρη τους παίκτες του τονίζοντας ότι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και σήμερα αλλα έπεσαν πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Ωστόσο όπως σημείωσε ο Ολυμπιακός πήρε στο τέλος αυτό που άξιζε.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ολυμπιακός.Π: Δηλώσεις Πέδρο Μαρτίνς



«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που καταφέραμε να πετύχουμε τον δεύτερο στόχο της σεζόν, ο πρώτος ήταν να κατακτήσουμε το κύπελλο και το καταφέραμε. Είμαι ικανοποιημένος και από τα δυο παιχνίδια με την Ομόνοια. Είμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την πρόκριση. Το θέλαμε πάρα πολύ και οι φίλαθλοι μας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά. Το γεγονός ότι ο καλύτερος παίκτης της Ομόνοιας και στα δυο παιχνίδια ήταν ο τερματοφύλακας τους ο Φαμπιάν δείχνει ότι εμείς είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες και είμαι ικανοποιημένος κυρίως σήμερα από το δεύτερο ημίχρονο που κάναμε.

Είμασταν αποτελεσματικοί στο Καραϊσκάκης και έξυπνοι και στα δυο παιχνίδια. Δημιουργήσαμε και σήμερα φάσεις και αν δεν ήταν τόσο καλός ο τερματοφύλακας τους θα είχαμε σκοράρει και σήμερα.

Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που μας δημιούργησε δυσκολίες, όμως και στα δυο παιχνίδια είμασταν ανώτεροι. Δικαιούμαστε την πρόκριση. Η Ομόνοια είναι μια ομάδα που δεν δέχεται ευκολία γκολ το απέδειξε στα παιχνίδια της με Λέγκια και Ερυθρό Αστέρα».

Στο μεταξύ σε δηλώσεις του στην κάμερα της «Cosmote Tv» ο Μαρτίνς αποκάλυψε πως έχει ένα προαίσθημα πως ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στη Πορτογαλία για τους ομίλους του Champions League. «Όπου κι αν πάμε τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Πορτογαλία για να παίξουμε με την Πόρτο, έχω ένα τέτοιο προαίσθημα».

Ειδήσεις σήμερα:

Champions League, Ομόνοια-Ολυμπιακός 0-0: Πιστός στο ραντεβού του με τ' αστέρια - Δείτε βίντεο

Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους ομίλους

Βαθμολογία UEFA: Ο Ολυμπιακός «ανέβασε» την Ελλάδα στη 17η θέση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης