Βόλφσμπουργκ: Αμφίβολος και ο Βέγκχορστ κόντρα στην ΑΕΚ

Βόλφσμπουργκ: Αμφίβολος και ο Βέγκχορστ κόντρα στην ΑΕΚ

Με αρκετά προβλήματα αναμένεται να ταξιδέψει η αποστολή της Βόλφσμπουργκ, στην Αθήνα καθώς και μετά τους Κάστελς και Ζοάο Βίκτορ, ελάχιστες πιθανότητες για να αγωνιστεί συγκεντρώνει και ο Βέγκχορστ

voyt
Ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Όλιβερ Γκλάσνερ βλέπει πως για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (01/10, 21:45 - NOVA) δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε τρεις βασικούς του ποδοσφαιριστές. Κι αυτό διότι μετά τους Κάστελς και Ζοάο Βίκτορ, αμφίβολο θεωρείται και το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας, το οποίο ακούει στο όνομα Βουτ Βέγκχορστ.

Ο 28χρονος Ολλανδός φορ, εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αστράγαλο έχει χάσει αρκετό έδαφος από την προετοιμασία της ομάδας του, ενόψει ΑΕΚ κι έτσι δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρη η συμμετοχή του. Φέτος, στα πέντε παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, έχει σκοράρει δύο τέρματα και θεωρείται παίκτης «κλειδί» για τον Βόλφσμπουργκ.

Παρ' όλα αυτά, ο Βεγκχόρστ αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή στην Αθήνα και η συμμετοχή του θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση των Γερμανών, αύριο (30/09) στο ΟΑΚΑ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ερωτικό τρίγωνο στους τελικούς του NBA: Ο Χίρο έχει σχέση με την «καυτή» πρώην του Κούζμα

Κίνητρο 32 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την πρόκριση

Premier League: Λίβερπουλ-Άρσεναλ 3-1- Ανατροπή πρωταθλήτριας - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης