Μαρτίνς, Βαλμπουενά: «Να παίξουμε με τον χαρακτήρα μας, να μην υποτιμήσουμε την Ομόνοια»

Μαρτίνς, Βαλμπουενά: «Να παίξουμε με τον χαρακτήρα μας, να μην υποτιμήσουμε την Ομόνοια»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είπε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιμετωπίσει τη ρεβάνς με την Ομόνοια σαν να έχει λήξει 0-0 το πρώτο ματς, ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ακόμα πιο ξεκάθαρος ως προς το ενδεχόμενο υποτίμησης του αντιπάλου στον αυριανό επαναληπτικό των play offs του Champions League

Martins_Valbuena_Press_Conf
Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός Ματιέ Βαλμπουενά που μίλησε για:

Τα γενέθλιά του και το τι περιμένει: Ναι έχω τα γενέθλιά μου αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League.

Το κλειδί του αγώνα: Το κλειδί του αγώνα είμαστε εμείς. Πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Παρότι έχουμε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 2-0 δεν θα πρέπει να εφησυχαστούμε.

Το ευρωπαϊκό ματς που είχε παίξει στην Κύπρο: Θυμάμαι τις θερμές αντιδράσεις του κόσμου. Εμείς προκριθήκαμε αλλά θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν.

Τον στόχο του Champions League: Όλοι ξέρουμε πως δεν είναι τόσο εύκολο να περάσει κανείς στο Champions League. Δεν είναι μόνο τι κάνεις στο πρωτάθλημα αλλά και τι κάνεις στην Ευρώπη. Να αντιμετωπίσουμε το ματς ως 0-0. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα αλλά να το δούμε έτσι για να πάρουμε αυτό που τόσο επιθυμούμε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε για:

Τη ρεβάνς: Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος που έχουμε παίξει με τον αντίπαλο. Επομένως να υποτιμήσουμε την Ομόνοια θα είναι μεγάλο λάθος. Δεν θα το κάνουμε αυτό. Να παίξουμε με τον χαρακτήρα και την ταυτότητα που έχουμε και να μην υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση την Ομόνοια.

Το τι ζητάει: Αυτό που θέλουμε να δούμε ίδιο είναι το αποτέλεσμα. Ένα 2-0 θα μας φέρει στους ομίλους. Θέλουμε να δούμε περισσότερη προσωπικότητα και χαρακτήρα από το α' μέρος του πρώτου παιχνιδιού. Στο β' μέρος ήμασταν αρκετά κοντά σε αυτό που προσπαθούμε να φτάσουμε. Είναι μία δύσκολη διαδικασία χωρίς προετοιμασία και φιλικά. Η ομάδα θέλει βελτίωση σε πολλούς τομείς. Η ομάδα βελτιώθηκε αλλά θέλουμε παραπάνω. Με αυτήν την πραγματικότητα σίγουρα αντιμετωπίζουμε δυσκολίες (εννοεί τον κορονοϊό).

Την απουσία δύο βασικών χαφ της Ομόνοιας (που έχουν κορωνοϊό): Μόλις δούμε ποιοι δεν θα είναι επειδή έχουμε κάνει τη μελέτη μας θα ξέρουμε και τους παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν. Πολύ γρήγορα έτσι θα έχουμε εικόνα. Είναι άλλα πράγματα που μας απασχολούν»

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Για «σεφτέ» στον Κάμπο ο Παναθηναϊκός

Τρομακτικό ατύχημα στο γκραν πρι της Ρωσίας στη Formula 2 - Δείτε βίντεο

Serie A, Ρόμα - Γιουβέντους 2-2: «Όρθιοι» οι Μπιανκονέρι με Κριστιάνο οδηγό - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης