Premier League, Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι 3-3: Ξύπνησαν στο ημίχρονο οι Μπλε - Δείτε τα γκολ

Premier League, Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι 3-3: Ξύπνησαν στο ημίχρονο οι Μπλε - Δείτε τα γκολ

Η τραγική της άμυνα θα μπορούσε να έχει προκαλέσει ταπεινωτική ήττα για την Τσέλσι, όμως, οι παίκτες του Λάμπαρντ επανήλθαν δυναμικά στο β΄ μέρος και με το γκολ του Έιμπραχαμ στο 90+3' έσωσαν βαθμό και προσχήματα

chelsea_brom
Τα «δώρα» που έδωσε σε φτηνή τιμή στους πρωταθλητές Αγγλίας την περασμένη αγωνιστική, στοίχισαν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Στην έδρα της «νεοφώτιστης» Γουέστ Μπρομ, τα πράγματα έμοιαζαν πιο απλά για την Τσέλσι, που είχε στη σύνθεσή της και τον Τιάγκο Σίλβα για πρώτη φορά σε παιχνίδι της PL.



Η παθολογική αδυναμία που δείχνει, όμως, μακριά από το «Στάμφορντ Μπριτζ» από τον ερχομό του Φρανκ Λάμπαρντ κι έπειτα λίγο έλειψε να προκαλέσει γερό «χαστούκι». Τρία σουτ εντός στόχου, τρία γκολ έγραψε το κοντέρ για τους Μπάγκιζ στα πρώτα 28 λεπτά, 42 τα γκολ που έχουν δεχθεί εκτός έδρας οι Μπλε (2 κατά μέσο όρο) και το βράδυ εξελίχθηκε σε «εφιάλτη», αλλά τελείωσε με λιγότερους κραδασμούς. Η Τσέλσι αντέδρασε, μπήκε βήμα-βήμα ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα και το γκολ του συνολικά αρνητικού Τάμι Έιμπραχαμ στο 90+3', έσωσε την υπόληψη της, αλλά καλείται να βρει τις ισορροπίες της αν θέλει να πραγματοποιήσει το βήμα παραπάνω στη φετινή σεζόν.

Κλείσιμο
Γουέστ Μπρομ (Σλάβεν Μπίλιτς): Τζόνστοουν, Ατζάγι, Μπάρτλεϊ, Ο'Σέι, Φέρλονγκ, Λίβερμορ, Σόγιερς, Τάουνσεντ, Περέιρα (90+1' Φιλνς), Ντιανγκανά (74' Φίλιπς), Ρόμπινσον (66' Ρόμπσον-Κανού)

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Καμπαγιέρο, Τζέιμς, Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα (72' Ζιρού), Αλόνσο (46' Αθπιλικουέτα), Καντέ, Κόβατσιτς, Χάβερτς, Μάουντ (46' Χάντσον-Οντόι), Έιμπραχαμ, Βέρνερ

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακος: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ντρέγκερ

Η ΑΕΚ παρουσίασε τα κέρινα ομοιώματα Νεστορίδη, Παπαϊωάννου και Μπάρλου - Δείτε βίντεο

Κώστας Τσιμίκας: Η αλλαγή παιχνιδιού που έγινε... highlight από τη Λίβερπουλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης