Θλίψη: Διαγνώστηκε για τρίτη φορά με λευχαιμία ο τερματοφύλακας της Σερκλ Μπριζ

Θλίψη: Διαγνώστηκε για τρίτη φορά με λευχαιμία ο τερματοφύλακας της Σερκλ Μπριζ

Μία από τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις της ημέρας γνωστοποίησε ο τερματοφύλακας της Σερκλ Μπριζ, Μιγκέλ Βαν Ντάμε, καθώς ενημέρωσε πως διαγνώστηκε για τρίτη φορά με λευχαιμία μόλις στα 27 του

serkl_bridje
Η τραγική ιστορία του τερματοφύλακα της Σερκλ Μπριζ, Μίγκελ Βαν Ντάμε, συνεχίζεται, καθώς στα 27α γενέθλιά του, ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε για τρίτη φορά με λευχαιμία.

Έπειτα από βιοψία στον μυελό των οστών, επιβεβαιώθηκε τα δυσάρεστα νέα, με τον ίδιο να τονίζει ότι «δεν υπάρχει άλλη θεραπεία, αλλά δεν θα τα παρατήσω».

«Δυστυχώς, είμαι εδώ με δυσάρεστα νέα. Χθες έλαβα τα αποτελέσματα βισψίας, που δείχνουν ότι η λευχαιμία επέστρεψε, αυτή τη φορά στο μυελό των οστών. Αυτό σημαίνει ότι η θεραπεία που λαμβάνω τώρα, δεν δουλεύει. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές τώρα, γιατί έχω ήδη δοκιμάσει τα πάντα.

Το μοναδικό πράγμα που μπορούν να κάνουν για μένα τώρα είναι να μείνω ζωντανός, όσο είναι αυτό δυνατόν, μέχρι κάποιος κάπου στον κόσμο εμφανιστεί, με μία νέα θεραπεία.

Αυτή τη στιγμή, είμαι σε καραντίνα τεσσάρων εβδομάδων με χημειοθεραπεία. Αυτό ήδη έχει δείξει ότι μπορεί να αποβάλλει τη λευχαιμία από το σώμα μου, αν και μόνο προσωρινά. Αυτό μου δίνει λίγο χρόνο.

Δεν ξέρω πόσο μπορώ να ζήσω έτσι. Σίγουρα, δεν πρόκειται να τα παρατήσω και θα κάνω τα πάντα για να το… μεταθέσω, όσο είναι δυνατόν. Θα είναι πολύ σκληρό. Όσο υπάρχει όμως ελπίδα, θα συνεχίσω να πιστεύω. Ποτέ δεν θα τα παρατήσω», ανέφερε μέσω Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🙏🏼❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miguel Van Damme (@miguelvd16) στις

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακος: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ντρέγκερ

Η ΑΕΚ παρουσίασε τα κέρινα ομοιώματα Νεστορίδη, Παπαϊωάννου και Μπάρλου - Δείτε βίντεο

Κώστας Τσιμίκας: Η αλλαγή παιχνιδιού που έγινε... highlight από τη Λίβερπουλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης