Θετικός σε κορωνοϊό βρέθηκε ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Σύμφωνα με πληροφορίες παράγοντες της ομάδας της Λευκωσίας επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες περί θετικού κρούσματος χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το όνομα του ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε και κόντρα στον Ολυμπιακό και αναμένεται ότι θα μπει σε καραντίνα και θα χάσει τον επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης με τους ερυθρόλευκους.
Σε τεστ υποβλήθηκαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό και τα αποτελέσματα αναμένονται το απόγευμα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας