Super League 1, Ολυμπιακός-Αστέρας 3-0: Πρεμιέρα με ερυθρόλευκο πάρτι

Super League 1, Ολυμπιακός-Αστέρας 3-0: Πρεμιέρα με ερυθρόλευκο πάρτι

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο εναντίον του Αστέρα, αλλά με τρία γκολ των αλλαγών του Πέδρο Μαρτίνς στο δεύτερο ημίχρονο (59' Φορτούνης, 64' 88' Μασούρας) νίκησε τελικά εύκολα 3-0 στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της  Super League 1

fortoynis_asteras
Το έργο του πρωταθλητή Ολυμπιακού δεν ήταν τόσο εύκολο κυρίως στο α' μέρος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, όμως στο β' ημίχρονο με τις αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς βρήκε τρόπο να... ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Σκόρερ ο Φορτούνης και δύο φορές ο Μασούρας, αμφότεροι αλλαγές του Πορτογάλου.

Ολυμπιακός-Αστέρας Τριπολης 3-0 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Ολυμπιακός Αστέρας Τρίπολης 3-0 2η Αγωνιστική Super League Στιγμιότυπα (18/9/2020)


ΜΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΕΜΕΔΟ ΚΑΙ ΕΜΒΙΛΑ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΣΕ 4-3-3

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να χρίσει βασικό με το... καλημέρα του πρωταθλήματος τον Εμβιλά και σε σχήμα 4-3-3. Βασικός και ο Σεμέδο. Το αρχικό του σχήμα: Τζολάκης - Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ραφίνια - Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά - Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.

Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Κλείσιμο
Για τον Αστέρα Τρίπολης ο Ράσταβατς σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και το νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας του στην 11άδα του ξεκίνησε τον Τασουλή αντί του Άλβαρες, τον Βαλιέντε αντί του Μπέλοκ και τον Τίλικα αντί του Ρετζίς (Κρέσπι).

Ως προς την διάταξή του: Παπαδόπουλος γκολκίπερ, άμυνα με Πασαλίδη, Σουάρες (τα στόπερ), άκρα με Τασουλή αριστερά και Κώτσιρα δεξιά και στο κέντρο εξάρια τους Μουνάφο και Βαλιέντε. Οι Αλί Μπαμπά, Ριέρα (δεκάρι) και Τίλικα ήταν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπαράλες.

ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, ΕΒΑΛΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΚΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Στο α' μέρος ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε ιδιαίτερα καλά απέναντι στον Ολυμπιακό. Έναν Ολυμπιακό που έβγαλε την πρώτη του πολύ καλή φάση με το τετ α τετ του Ραντζέλοβιτς στο 22' το οποίο απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στο 28' είχε ξανά φάση με σουτ που βρήκε κόντρα με τον Αστέρα να... απαντάει με την κεφαλιά του Αλί Μπαμπά που μπλόκαρε ο Τζολάκης με 2η προσπάθεια. Λίγο πριν το τέλος του α' μέρους ο Ελ Αραμπί σκόραρε αλλά ήταν εκτεθειμένος και ορθά το τέρμα δεν μέτρησε.

ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΜΑΡΤΙΝΣ, ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΡΑΣ!!!

Στο 46ο λεπτό ο Μαρτίνς δεν είχε διάθεση να περιμένει πολύ για αλλαγές. Μέσα στο ματς και ο Φορτούνης και μέσα και ο Μασούρας. Και μόλις λίγα λεπτά μετά δικαιώθηκε. Στο 59ο λεπτό ο Φορτούνης σκόραρε με εξαιρετικό τρόπο μετά από πάσα του Ραφίνια για το 1-0. Και αυτό σε μία φάση που τον έχασε ο Μουνάφο με τον αρχηγό των Πειραιωτών να βγαίνει στην πλάτη του για να βρει το γκολ. Στο 64' ο Μασούρας με εξαιρετικό σουτ στη γωνία μετά από άγγιγμα της μπάλας από τον Καμαρά και λάθη των Αρκάδων έκανε το 2-0.

Ο Αστέρας επιχείρησε να αντιδράσει και δεν κλέίστηκε. Είχε το τετ α τετ του Κρέσπι που έβγαλε ο Τζολάκης στο 75' και φάση με τον Σίτο στο 77' αλλά και την κεφαλιά του Τασουλή λίγο έξω. Ο Ολυμπιακός όμως βρήκε και άλλο γκολ από τον Μασούρα στο 88' με προβολή από κοντά μετά από ασίστ Χασάν που συνεργάστηκε με τον Φορτούνη. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

MVP: Κυρίως ο Φορτούνης αλλά είναι και ο Μασούρας. Οι δύο αλλαγές του Μαρτίνς στο ξεκίνημα του β' μέρους που άλλαξαν τα δεδομένα του αγώνα με τα τέρματά τους.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Για τον Ολυμπιακό Σεμέδο, Ραφίνια και Τζολάκης είχαν θετικό πρόσημο. Για τον Βραζιλιάνο ήταν και η πρώτη του ασίστ στο ντεμπούτο του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μουνάφο κυρίως διότι ήταν στις δύο φάσεις των γκολ των Φορτούνη και Μασούρα. Στην πρώτη χάνει τον Φορτούνη και στην 2η φάση κάνει... πάσα σε αντίπαλο.

Η ΓΚΑΦΑ: Έχει να κάνει κυρίως με τη συνολική αντίδραση των παικτών του Αστέρα στη στιγμή του γκολ του Μασούρα.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Χωρίς το μεγάλο ή σοβαρό λάθος η διαιτησία. Ορθώς δεν μέτρησε το γκολ του Ελ Αραμπί για οφσάιντ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο όμως οι αλλαγές του προπονητή του στην έναρξη της επανάληψης έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των νταμπλούχων Ελλάδας. Εξαιρετικό β' μέρος από Φορτούνη και Μασούρα ενώ ήταν θετικός από την αρχή ο Σεμέδο.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (86' Καφού), Καμαρά, Εμβιλά (46' Φορτούνης), Βαλμπουενά (71' Μπρούνο), Ραντζέλοβιτς (46' Μασούρας) και Ελ Αραμπί (67' Χασάν).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Τιλίκα (68' Κρέσπι), Μπαράλες, Μουνάφο (82' Ιγκλέσιας), Σουάρες (46' λ.τρ. Πέπε), Ριέρα (68' Φερνάντες), Κώτσιρας και Αλί Μπαμπά (56' Σίτο).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΠΟ: Καταθέτει εκ νέου υποψηφιότητα για τελικό Conference League στην «Αγιά Σοφιά»

Κρούσμα κορωνοϊού στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Europa League: Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ στα play off
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης