Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ 0-1: Οι Μασσαλοί «κτύπησαν» μετά από εννιά χρόνια!

Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ 0-1: Οι Μασσαλοί «κτύπησαν» μετά από εννιά χρόνια!

Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Φλοριάν Τοβέν στο 31' - Επεισόδια και πέντε αποβολές στις καθυστερήσεις

feance_foot
Από την έναρξη της «χρυσής» εποχής των Καταριανών ιδιοκτητών, πριν από εννιά χρόνια, η Μαρσέιγ συνήθισε να μη σηκώνει το κεφάλι κόντρα στη νέα δύναμη του γαλλικού πρωταθλήματος, με την τελευταία της νίκη σε ντέρμπι να σημειώνεται το 2011 (3-0). Αυτό άλλαξε και με το παραπάνω το βράδυ της Κυριακής (14/9). Οι Μασσαλοί άφησαν την Παρί Σεν Ζερμέν στα «κρύα του λουτρού», μακριά από το γκολ κι από τον βαθμό για δεύτερο σερί ματς στην εκκίνηση της σεζόν (0-1), σε μια «άγριας ομορφιάς» ματσάρα που σηματοδότησε τη χειρότερη εκκίνηση των Παριζιάνων στο πρωτάθλημα μετά από 36 ολόκληρα χρόνια!

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: 



Ο Τόμας Τούχελ είδε τους Νεϊμάρ και Ντι Μαρία να επιστρέφουν στην ενδεκάδα μετά την περιπέτεια του κορωνοϊού, αλλά το σκηνικό ήταν το ίδιο με την πρεμιέρα. Η Μαρσέιγ κατάφερε να προηγηθεί από το πρώτο μέρος με τον Φλοριάν Τοβέν στο 31’, «φώναξε» για το ακυρωθέν της γκολ στο 63’ με τον Μπενεντέτο, ο οποίος υποδείχθηκε λανθασμένα οφσάιντ και μάλιστα κατόπιν εξέτασης του VAR και τελικά άντεξε μέχρι το τέλος, παρά το «ροντέο» του φινάλε.

Μετά το μαρκάρισμα του Παρέδες στον Μπενεντέτο στο 90’, το ματς πήρε «φωτιά», οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και ο ρέφερει Μπρισάρ έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα τόσο σε Νεϊμάρ, Κουρζαβά και δεύτερη κίτρινη στον Παρέδες από πλευράς Παρί, καθώς και στους Αμάβι, Μπενεντέτο από πλευράς Μασσαλών. Έτσι, η αναμέτρηση έληξε με σύνολο 17 καρτών, επίδοση ρεκόρ στη Ligue 1 τον 21ο αιώνα.

Κλείσιμο


Η ομάδα του Αντρέ Βίλας-Μπόας, λοιπόν, έκανε το 2/2 κι έβαλε σε εντελώς διαφορετική μοίρα τους φιναλίστ του περασμένου Champions League, που βρίσκονται ξαφνικά σε κρίση.

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Ρίκο, Φλορέντσι (84’ Ντάγκμπα), Κέρερ, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ (84’ Κουρζάβα), Ερέρα (61΄Ντράξλερ), Γκέιγ, Βεράτι (72’ Παρέδες), Σαράμπια, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία

Μαρσέιγ (Αντρέ Βίλας-Μπόας): Μανταντά, Αμάβι, Καλέτα-Καρ, Αλβάρο, Σακάι, Γκεγιέ (58’ Μπενεντέτο), Καμαρά, Ρονγκιέ, Παγιέ (77’ Ράντονιτς), Τοβέν (77’ Ζερμέν), Λοπέζ (68’ Στρόοτμαν)

Πηγή: www.gazzetta.gr




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης