Μπαρτσελόνα: Οι μάνατζερ του Λαουτάρο στην Βαρκελώνη

Μπαρτσελόνα: Οι μάνατζερ του Λαουτάρο στην Βαρκελώνη

Παρά την άρνηση της Ίντερ να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μπαρτσελόνα, οι μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου αυτή να πραγματοποιηθεί

laoutaro2
Οι άνθρωποι της Ίντερ, με τελευταίο τον αντιπρόεδρο Χαβιέρ Ζανέτι, ξεκαθαρίζουν συνεχώς ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν παραχωρείται αυτή την μεταγραφική περίοδο, θέλοντας να «φρενάρουν» τις... ορέξεις της Μπαρτσελόνα για τον Αργεντινό επιθετικό.

Δεν έχουν την ίδια άποψη, όμως, οι μάνατζερ του Λαουτάρο, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει άμεσα συνάντηση με την διοίκηση των Νερατζούρι, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του πελάτη τους και, παράλληλα, να δουν ξεκάθαρα τις απαιτήσεις της Ίντερ για τον ποδοσφαιριστή.

Οι εκπρόσωποι του «Ταυρούλη», όπως είναι το παρατσούκλι του Μαρτίνες, απέρριψαν πρόσφατα πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από την Ίντερ, σε μια προσπάθεια να πιέσουν για την παραχώρησή του.

Μετά την συνάντηση με την Ίντερ, άλλωστε, έχουν προγραμματίσει ταξίδι και στην Βαρκελώνη για να μιλήσουν με την Μπάρτσα, η οποία πάντως δεν περνάει και τις καλύτερες (οικονομικές) στιγμές της, αφού προβλέπει πτώση της τάξεως του 30% των εσόδων, εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού. Με απλά μαθηματικά; 320 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα στον προϋπολογισμό!

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για Μόρια: Κάηκε από κάποιους «υπερδραστήριους» μετανάστες και πρόσφυγες, για να φύγουν

Ακάρ: «Η Ελλάδα πρέπει να αποστρατιωτικοποιήσει το Καστελόριζο»

Μητσοτάκης: Εγώ θα εμβολιαστώ πρώτος και η οικογένειά μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης