AEK: Προχωρημένες επαφές του Ίβιτς με Άντολιτς

AEK: Προχωρημένες επαφές του Ίβιτς με Άντολιτς

Οι αναζητήσεις της ΑΕΚ στην ποδοσφαιρική αγορά συνεχίζονται με διάφορους στόχους να εξετάζονται, όπως αυτόν του Ντομαγκόι Άντολιτς

antolic
Οι αναζητήσεις της ΑΕΚ στην ποδοσφαιρική αγορά συνεχίζονται με διάφορους στόχους να εξετάζονται.

Μπορεί προτεραιότητα για την Ένωση να είναι η απόκτηση ενός στόπερ (με τον Βράνιες να παραμένει στην κορυφή της λίστας) και ενός εξτρέμ, ωστόσο ο Ίλια Ίβιτς έχει ψαχτεί και για έναν εσωτερικό χαφ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportfm.gr είναι σε θέση να γνωρίζει και αποκαλύπτει πως στο πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε επαφές, και μάλιστα σε ένα στάδιο προχωρημένες, με την πλευρά του Ντομαγκόι Άντολιτς.

Πρόκειται για 30χρονο εσωτερικό χαφ, ο οποίος αγωνίζεται στη Λέγκια Βαρσοβίας την τελευταία διετία. Μάλιστα, την περασμένη σεζόν πήρε το βραβείο του καλύτερου μέσου στην Ekstraklasa (σσ. στο πολωνικό πρωτάθλημα).

Οι επαφές που έλαβαν χώρα ανάμεσα στον Ίβιτς και στην πλευρά του Άντολιτς βρίσκονταν σε καλό σημείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η αρχική σκέψη των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν να αποκτηθεί την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού θα έμενε ελεύθερος στις 31 Δεκεμβρίου του 2020 που ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό του!

Ο Άντολιτς αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2018 από την Λέγκια που πλήρωσε το ποσό των 750 χιλ. ευρώ στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, από τα τμήματα υποδομής της οποίας είχε ξεκινήσει την καριέρα του. Παράλληλα, έχει παίξει και στην Λοκομοτίβα, ως δανεικός.

Κλείσιμο

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αντετοκούνμπο: Δεν πρόκειται να ζητήσω ανταλλαγή από τους Μπακς

Basket League: Παναθηναϊκός-Περιστέρι και ΑΕΚ-Προμηθέας στο Super Cup

Το πανόραμα του Nations League - Όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης