Ζίβκοβιτς: «Θα δώσω το 100% για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Ζίβκοβιτς: «Θα δώσω το 100% για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς ξέρει πολύ καλά και σε ποια ομάδα ήρθε και τι περιμένουν από εκείνον στον ΠΑΟΚ - Ο Σέρβος δηλώνει αποφασισμένος και έτοιμος μιλώντας στο PAOK TV

zivkovic_paok_002
Ετοιμος να μπει και να αγωνιστεί δηλώνει ο Άντρια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε την Τρίτη (8/9) από τον ΠΑΟΚ και για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει την «ασπρόμαυρη» φανέλα του συνεχίζοντας την παράδοση και την σχέση με την Παρτιζάν.

«Νιώθω υπέροχα και είμαι περήφανος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ. Φυσικά γνωρίζω την ιστορία μεταξύ Παρτιζάν και ΠΑΟΚ, που ουσιαστικά είμαστε μια οικογένεια. Μίλησα με τον Ζίβκο (σ.σ. τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα του «Δικεφάλου») και μου είπε ότι όλα εδώ είναι πολύ καλά και η ομάδα έχει ό,τι χρειάζομαι. Μου αρέσουν κι ο ΠΑΟΚ και η Παρτιζάν, έχουμε κοινό παρελθόν και όταν μιλήσαμε δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση και να έρθω».

Ο Σέρβος μεσεοπιθετικός έβαλε ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών του με τη νέα ομάδα του για την οποία ήρθε… διαβασμένος και γνωρίζοντας πολλά πράγματα.

«Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τους παίκτες, το επιτελείο, τον προπονητή. Φυσικά περιμένουν να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, αλλά και εγώ περιμένω ο ΠΑΟΚ να βοηθήσει εμένα να δώσω ό,τι μπορώ. Θέλω να δώσω το 100%, ό,τι καλύτερο έχω και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»!

Δείτε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη.



Ειδήσεις σήμερα:

Αντετοκούνμπο: Δεν πρόκειται να ζητήσω ανταλλαγή από τους Μπακς

NBA, play off: Έλειπε ο Αντετοκούνμπο, αποκλείστηκαν οι Μπακς, 103-94 από τους Χιτ

Το πανόραμα του Nations League - Όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης