Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Χουανκάρ

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Χουανκάρ

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 30χρονο αριστεροπόδαρο μπακ που έμεινε ελεύθερος από την Μάλαγα και αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για τις υπογραφές!

xoankar_1
Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του 30χρονου αριστεροπόδαρου μπακ, Χουανκάρ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μάλαγα.

Οι «πράσινοι» θα έπαιρναν παίκτη σε αυτή την θέση μόνο αν προέκυπτε κάτι εξαιρετικό και ο έμπειρος αμυντικός με πολλές παραστάσεις από την La Liga είναι ο εκλεκτός του Τσάβι Ρόκα.

Juankar, MVP blanquiazul del #MálagaRealSociedad


Ο παίκτης αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στο «τριφύλλι». Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Γρήγορος και απόλυτα επιθετικός μπακ!

Είναι ξεκάθαρο πως μιλάμε για μεταγραφή βασικού στο rotation της ομάδας και όχι για κάποιον παίκτη που έρχεται για να μοιραστεί τα παιχνίδια με Χατζηθεοδωρίδη και Ζαγαρίτη.

Κλείσιμο
Ο Χουανκάρ (Χουάν Κάρλος Πέρες Λόπες είναι το πλήρες όνομά του) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ ως εξτρέμ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μπράγκα, Σαραγόσα, Μπέτις, στη Γρανάδα και από το 2015 στην Μάλαγα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στην Primera Division ο ποδοσφαιριστής έχει 148 συμμετοχές, 6 γκολ και 14 ασίστ!

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης