Ατρόμητος: Επιστρέφει από την Ελπίδων και υπογράφει ο Οικονομίδης

Ατρόμητος: Επιστρέφει από την Ελπίδων και υπογράφει ο Οικονομίδης

Ακόμα μία προσθήκη υπάρχει στο πρόγραμμα για τον Ατρόμητο, καθώς υπάρχει συμφωνία με τον Γιάννη Οικονομίδη και μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων θα υπογράψει συμβόλαιο

oikonomidis
Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που άφησε ο Ατρόμητος σε ακόμα ένα φιλικό, αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς πέρα από το αποτέλεσμα που δημιουργεί μια ψυχολογική ώθηση, η εμφάνιση ειδικά του πρώτου ημιχρόνου είναι σκηνές από τα… προσεχώς που θέλει να βλέπει ο Νταμίρ Κάναντι.

Μάλιστα, εν όψει και της πρεμιέρας κόντρα στον Βόλο, που πλέον έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία αφού ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα, το επίπεδο ετοιμότητας κρίνεται άκρως ικανοποιητικό και φυσικά το παιχνίδι της Κυριακής είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει να ασχοληθεί κανείς στο Μαζαράκη.

Ωστόσο, δεν είναι και το μοναδικό, αφού η μεταγραφική αγορά είναι ακόμα ανοικτή και ο Ατρόμητος είναι δεδομένο πλέον ότι θα ανοίξει τον δεύτερο γύρο της ενίσχυσής του.

Για αρχή, παίκτης των Περιστεριωτών πρέπει να θεωρείται ο μέσος Γιάννης Οικονομίδης, που είναι 22 ετών, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια είχε βασικό ρόλο στον Πανιώνιο (57 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις) και θεωρείται ως μία περίπτωση που μπορεί να έχει μεγάλη αποδοτικότητα, με ένα χαμηλό κόστος. Ο παίκτης είναι αυτή τη στιγμή με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και όταν επιστρέψει, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι υπάρχει θέμα με τον Απόστολο Βέλλιο. Ο Ελληνας επιθετικός δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό και είναι ξεκάθαρο ότι ο Κάναντι δεν μπορεί να τον ταιριάξει σε αυτό που θέλει. Οι λόγοι που δεν υπολογίζεται είναι 100% αγωνιστικοί, δεν τίθεται θέμα συμπεριφοράς ή επαγγελματισμού και αυτή τη στιγμή οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Τι θέλει ο Κάναντι; Έναν γρήγορο ποδοσφαιριστή, που θα πιέζει και θα λειτουργεί ως ένα ακόμα κομμάτι του «παζλ» που θέλει να ταιριάξει. Με άλλα λόγια, έναν… Ναπολεόνι, που –προς αποφυγή παρεξηγήσεων- δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο. Βέβαια, δεν θα πρέπει να προκαλέσει εντύπωση, αν τελικά ο παίκτης που αποκτηθεί, στην «ταυτότητά» του γράφει «μεσοεπιθετικός», αρκεί τα χαρακτηριστικά του να είναι αυτά που αναφέραμε, με κυριότερο χαρακτηριστικό την ταχύτητα.

Κλείσιμο
Σε κάθε περίπτωση, η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη κι όχι μόνο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και για τη μορφή που θα έχει πλέον το ρόστερ.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπολη: Χαράκωσαν τερματοφύλακα ερασιτεχνικής ομάδας σε φιλικό

Κριστιάνο Ρονάλντο: Του έγινε παρατήρηση επειδή δεν φορούσε μάσκα στην εξέδρα - Δείτε βίντεο

Θρήνος στο πόλο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αλέξης Σταϊκόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης