Τα βρήκαν Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε για Ροντρίγκες, η Ιτιχάντ τον τελευταίο λόγο
Ο Ολυμπιακός με συντονισμένες ενέργειες δείχνει να έχει βρει την χρυσή τομή με την Φενέρμπαχτσε προκειμένου να «σπάσει» ο δανεισμός του Γκάρι Ροντρίγκες στην τουρκική ομάδα
Το συμβόλαιο του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ με τα μπόνους φτάνει στα 2,5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που η Φενέρμπαχτσε θέλει να γλιτώσει από τα ταμεία της. Ο 29χρονος εξτρέμ είχε παραχωρηθεί με διετή δανεισμό από την Ιτιχάντ και ήδη έχει εκπνεύσει ο πρώτος χρόνος της συνεργασίας του με την ομάδα την Κωνσταντινούπολης.
Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν επιθυμεί την επιστροφή του στη Σαουδική Αραβία, κάτι που παραδέχθηκε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Αλ Ιτιχάντ στο gazzetta.gr, Χουσείν Αλ Σερίφ, ενώ και η αραβική ομάδα βλέπει με καλό μάτι την παραχώρηση του διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήρι, προτιμώντας ωστόσο να τον πουλήσει. Αυτό είναι και το τελευταίο αγκάθι προτού μπει στην τελική ευθεία η απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Το συμβόλαιο του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ με την Ιτιχάντ εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.