Παναθηναϊκός - Ηρακλής 81-69: Νικητές οι πράσινοι με σούπερ τέταρτο δεκάλεπτο

Παναθηναϊκός - Ηρακλής 81-69: Νικητές οι πράσινοι με σούπερ τέταρτο δεκάλεπτο

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του φιλικού αγώνα στα Ιωάννινα κόντρα στον Ηρακλή με 81-69 σ' ένα ματς όπου τραυματίστηκε ο Σαντ-Ρος

jackson_1
Ξινή... βγήκε από τους «πράσινους» η προσπάθεια στην τελευταία περίοδο μέχρι να φτάσουν στην τελική επικράτηση απέναντι στον «Γηραιό».

Ο λόγος είχε να κάνει με τον τραυματισμό του Χάουαρντ Σαντ-Ρος ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην πρώτη περίοδο με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στο ματς.

Φυσικά θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς ενώ είναι δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ (5/9, 17:00).

Ο αγώνας

Νικηφόρο ήταν για τον Παναθηναϊκό το πρώτο φιλικό τεστ στα Γιάννενα, απέναντι στον Ηρακλή. Οι «πράσινοι», επικράτησαν 81-69 τον Ηρακλή, αν και βρέθηκαν να χάνουν 58-57 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Ο Γιώργος Βόβορας, άρχισε τον αγώνα με πεντάδα Σαντ Ρος, Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Ουάιτ και Μήτογλου, ενώ στο δεύτερο πεντάλεπτο της πρώτης περιόδου, έπαιξαν οι Τζάκσον, Φόστερ, Κασελάκης, Μπέντιλ και Παπαγιάννης. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 23-12 στο τέλος του δεκαλέπτου, όμως ο Ηρακλής που έπαιξε μεταξύ άλλων χωρίς Τσαϊρέλη, Βεργίνη, Σχίζα, ισορρόπησε και μείωσε 36-31 στην ανάπαυλα.

Ο «γηραιός» ήταν πολύ καλός στο τρίτο δεκάλεπτο και προηγήθηκε 58-57 βάζοντας αρκετά δύσκολα στους παίκτες των πρωταθλητών. Από εκεί και έπειτα όμως, οι τελευταία «έσφιξαν» την άμυνά τους, βρήκαν πολλές λύσεις στην επίθεση και με επί μέρους 24-11, επικράτησαν με το τελικό 81-69.

Κλείσιμο
Ο Παναθηναϊκός, έπαιξε για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα χωρίς τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και υποβληθεί σε εξετάσεις.

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 36-31, 57-58, 81-69.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Κύπελλο Ελλάδας: Με τα παλιά ρόστερ στον τελικό Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

Αντετοκούνμπο: Ράπτορς και Χιτ φαβορί για την απόκτηση του!

FIFA για τελικό Κυπέλλου: «Να διασφαλιστεί η ακεραιότητα της διοργάνωσης»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης