Μιλγουόκι Μπακς: Στα σχοινιά μετά το 0-2 από τους Χιτ - Δείτε τις κρίσιμες φάσεις και την απογοήτευση του Αντετοκούνμπο

 «Πρέπει να ξαναδώ την φάση» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το φάουλ στον Μπάτλερ

Δραματικό ήταν το φινάλε του δεύτερου παιχνιδιού μεταξύ των Μιλγουόκι Μπακς και των Μαϊάμι Χιτ, με δύο αποφάσεις των διαιτητών σε δύσκολες φάσεις να κρίνουν τα πάντα για τη νίκη της ομάδας του Μαϊάμι που έκανε το 0-2 στη σειρά.

Στα 4,3'' ο Κρις Μίντλετον κέρδισε φάουλ από τον Γκόραν Ντράγκιτς σε προσπάθεια για τρίποντο και με 3/3 βολές ισοφάρισε (114-114).



Στην τελευταία κατοχή, όμως, μια μικρή επαφή που είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Τζίμι Μπάτλερ έστειλε τον τελευταίο για τις 2/2 βολές που χάρισαν σε νεκρό χρόνο τη νίκη στο Μαϊάμι με 114-116.



Μιλώντας για τη φάση αυτή ο Έλληνας φόργουορντ επισήμανε αρχικά για το τι σκεφτόταν μέχρι να αποφασιστεί πως θα δοθούν δύο βολές στον Μπάτλερ: «Προσπαθούσα να δω αν το σφύριγμα γα το φάουλ ήταν πριν τελειώσει ο χρόνος ή μετά. Περίμενα την απόφαση των διαιτητών. Προσπαθούσα να σκεφτώ και πάλι την φάση».



Όσο για το αν ήταν φάουλ ή όχι ο Αντετοκούνμπο είπε: «Πρέπει να ξαναδώ την φάση. Προσπάθησα να το κάνω δύσκολο για τον Μπάτλερ, οι διαιτητές είπαν ότι έγινε επαφή, ίσως να έγινε, πρέπει να δω την φάση. Εγώ προσπάθησα απλά να δυσκολέψω το σουτ του, αλλά οι διαιτητές είπαν ότι υπήρχε επαφή. Νομίζω ότι πήρα την σωστή απόφαση. Το έχω κάνει πολλές φορές στην καριέρα μου. Έχει τέσσερα δευτερόλεπτα, δεν πρόκειται να πασάρει, θα σουτάρει την μπάλα».



Ειδήσεις σήμερα:

Νέο βίντεο σοκ αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ: Συλλαμβάνουν γυμνό μαύρο, του βάζουν σακούλα στο κεφάλι και καταλήγει νεκρός

ΗΠΑ: Το CDC ενημέρωσε για πιθανή διανομή εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού στις αρχές Νοεμβρίου

Nicole Scherzinger: «Pussycat Doll» με μικροσκοπικό μπικίνι στην παραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr