Ολυμπιακός: Κλείνει τον Πέπε από την Γκιμαράες

Ολυμπιακός: Κλείνει τον Πέπε από την Γκιμαράες

Ο Ολυμπιακός έκανε νέα επίσημη πρόταση στην Γκιμαράες για τον Πέπε και όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος θα είναι η επόμενη μεταγραφή των Πειραιωτών

pepe
Ο Γκιγιέρμε είναι ήδη στο Κατάρ και κλείνει στην Αλ Σαντ και ο Ολυμπιακός έχει άμεση απάντηση! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στην Γκιμαράες για τον Πέπε και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η πρόταση του Ολυμπιακού είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ, πολύ κοντά στα 5 εκατομμύρια που αξίωνε η Γκιμαράες για να δώσει τον παίκτη. Και αυτό το ποσό φαίνεται πως θα είναι και το... τελικό για να ολοκληρωθεί το deal!

Μάλιστα, η A' Bola τονίζει πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να κλείσει άμεσα!

Ο 23χρονος Πορτογάλος είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη στιγμή για να είναι ο αντικαταστάτης του Γκιγιέρμε (σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος έφευγε, κάτι το οποίο κι έγινε) και όλα δείχνουν ότι η επιθυμία του θα γίνει πράξη!

Ο Πέπε την προηγούμενη σεζόν είχε 46 (!) συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ και 3 ασίστ. Από αυτά τα 46 ματς τα 10 ήταν για την Ευρώπη (Europa League).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

ΑΕΚ: Iσχυρή στον 3ο προκριματικό του Europa League, οι πιθανότητες για τα play off

Ο Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC για τη Μύκονο: Δεν οφείλω συγγνώμη σε κανέναν, φοβήθηκα για τη ζωή μου

Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη και του ΟΦΗ στον 2ο προκριματικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης