Αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Ξάνθη. Η ακριτική ομάδα πέρασε στα χέρια του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Μπιλ Πάπας ή αλλιώς Βασίλη Παπαδημητρίου, που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.
Από την Insports IKE που είχε τα ηνία της ομάδας μέχρι πρότινος, όταν και ήρθαν σε συμφωνία οι δύο πλευρές, με την οποία σφραγίστηκε η αλλαγή εποχής στην ομάδα.
Η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ «ΞΑΝΘΗ» Α.Ο., ανακοινώνει ότι η Insports IKE που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, ήρθε σε συμφωνία με τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία κ. Βασίλη Παπαδημητρίου για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών αυτών.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.