Ανσαριφάρντ: «Θα δώσω τα πάντα για να είναι περήφανοι οι οπαδοί της ΑΕΚ»

Ανσαριφάρντ: «Θα δώσω τα πάντα για να είναι περήφανοι οι οπαδοί της ΑΕΚ»

Χαρούμενους και περήφανους θέλει να κάνει τους οπαδούς της ΑΕΚ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του που υπέγραψε στην Ένωση

ansarifard_3
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ υπέγραψε στην ΑΕΚ για τρία χρόνια και ανακοινώθηκε από την Ένωση. Αμέσως μετά τις υπογραφές ο 30χρονος Ιρανός επιθετικός, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα, μίλησε στο ΑΕΚ TV:

Αρχικά υπογράμμισε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ευχαριστημένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα στην Ελλάδα. Φυσικά το γνώριζα από πριν, καθώς αγωνιζόμουν εδώ και φυσικά ξέρω πόσο μεγάλη είναι η ΑΕΚ για τους οπαδούς και για την οικογένεια της ΑΕΚ. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτή την ομάδα και ελπίζω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα σεζόν.

Κανένας παίκτης δεν κοιτάζει τον εαυτό του και όλοι μας θέλουμε το κλαμπ να είναι σε μια θέση που οι οπαδοί θα είναι χαρούμενοι, ο πρόεδρός μας, τα μέλη, όλοι να είναι χαρούμενοι. Οπότε, η δουλειά μας είναι να δίνουμε το μέγιστο για την ομάδα μας, για τη φανέλα, ώστε να κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Θέλω η ΑΕΚ να είναι στη θέση που όλοι θα είναι χαρούμενοι».

AEK F.C. - Καρίμ: «Να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας»


Για τους στόχους του: «Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει πάντα στόχο να κατακτήσει τους τίτλους και πάντα παλεύει γι’ αυτό. Οπότε πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό και ο στόχος μου είναι να κερδίσουμε τους τίτλους, να κερδίσουμε τον ανταγωνισμό».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Φυσικά έχω καλές αναμνήσεις και κακές αναμνήσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά είναι ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να είμαι σε ένα μεγάλο κλαμπ. Είναι πραγματικά συναρπαστικό και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

Για το μήνυμά του στους οπαδούς της ΑΕΚ: «Το μεγαλύτερο μήνυμα που μπορώ να στείλω στους οπαδούς είναι ότι ξέρω πόσο σημαντική είναι η ΑΕΚ για εσάς. Πιστέψτε με ότι τώρα όσο σημαντική είναι η ΑΕΚ για εσάς, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είναι σημαντική και για μένα. Κι ακόμη παραπάνω. Θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους. Αυτό σας το υπόσχομαι».


Ειδήσεις σήμερα


Λιονέλ Μέσι: Η αποχώρηση, οι φήμες για τη Μάντσεστερ Σίτι και η διαδήλωση στο Καμπ Νου

Μεγάλη ανατροπή και νίκη Σάκκαρη επί της Σερένα

Βίντεο: Ο Σακίλ Ο' Νιλ προσπαθεί να μιλήσει... ελληνικά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης