Ο 28χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη ρουμανική Κραϊόβα
Έναν παλιό μας γνώριμο φέρνουν οι Σέρβοι στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκούκαι του Αρη.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ιστοσελίδα «zurnal.rs» το «τριφύλλι» και οι «κίτρινοι» ενδιαφέρονται για τον Ούρος Τσόσιτς, που την διετία 2017-2019 έπαιζε στην ΑΕΚ.
Ο 28χρονος συμπατριώτης τους στόπερ ήταν πέρσι στην πέρσι στην Κραϊόβα της Ρουμανίας (17 ματς/1 γκολ), όμως δεν ανανέωσε την εκεί συνεργασία του.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας