Youth Champions League: Ο τερματοφύλακας της Σάλτσμπουργκ έπιασε τρεις φορές το ίδιο πέναλτι - Δείτε βίντεο

Youth Champions League: Ο τερματοφύλακας της Σάλτσμπουργκ έπιασε τρεις φορές το ίδιο πέναλτι - Δείτε βίντεο

Απίστευτη φάση στον προημιτελικό του Youth League μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Λιόν, όπου ο τερματοφύλακας των Αυστριακών, Ντάνιελ Άντος, έπιασε τρεις φορές το πέναλτι που εκτέλεσε ο Φλοράν Ντα Σίλβα των Γάλλων

salzburg-lyon
Στην πιο απρόβλεπτη ποδοσφαιρική σεζόν της ιστορίας (λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού) δεν θα μπορούσε παρά να συμβαίνουν και απίθανα πράγματα, όπως έγινε στον προημιτελικό του Youth League μεταξύ της Σάλτσμπουργκ και της Λιόν

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, οι Αυστριακοί νίκησαν τους Γάλλους με 4-3 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης, στον πάγκο της οποίας κάθεται εκτάκτως ο θρυλικός Ραούλ.

Ο τελευταίος προπονεί κανονικά την δεύτερη ομάδα της Βασίλισσας και διαδέχθηκε (για την τελική φάση του Youth League, μετά θα αναλάβει ο Χόρχε Ρομέρο) τον νυν προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος.

Οδηγός σε αυτή την σπουδαία νίκη – πρόκριση αποτέλεσε μια απίθανη φάση που έλαβε χώρα μόλις στο δέκατο λεπτό.

Η Λιόν κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Φλοράν Ντα Σίλβα. Ο τερματοφύλακας της Σάλτσμπουργκ, Ντάνιελ Άντος, το έπιασε, αλλά ο διαιτητής, ο Λιθουανός Ντονάτας Ρούμσας, διέταξε επανάληψη, θεωρώντας (σωστά) ότι ο Άντος δεν είχε το ένα του πόδι πάνω στην γραμμή όταν σούταρε ο Ντα Σίλβα, ως οφείλει βάσει των νέων κανονισμών.

Κλείσιμο
Ο Ντα Σίλβα εκτέλεσε ξανά, ο Άντος το έπιασε (ξανά), αλλά ο Ρούμσας διέταξε επανάληψη (ξανά), δείχνοντας κίτρινη κάρτα στον Αυστριακό γκολκίπερ για τον ίδιο λόγο.
Τρίτη εκτέλεση, τρίτη απόκρουση του Άντος, αλλά αυτή την φορά μέτρησε, σε μια ιδιαίτερη φάση που, αναμφίβολα, έδωσε ώθηση στην Σάλτσμπουργκ για να φτάσει στην πρόκριση.



Το Σάββατο (22/08) θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί στη Νιόν της Ελβετίας, δίπλα στα γραφεία της UEFA: Μπενφίκα – Άγιαξ (16:00) και Σάλτσμπουργκ – Ρεάλ Μαδρίτης (19:00). Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (25/08, 19:00) στο γήπεδο «Κολοβρέ».

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:


Πλατινί, Τσέφεριν και όλος ο Ολυμπιακός στο τελευταίο «αντίο» για τον Σάββα Θεοδωρίδη - Δείτε βίντεο

«Έφυγε» ο θρυλικός φροντιστής του Ολυμπιακού, Ανδρέας Βουρλιώτης

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Χνιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης