Europa League , Ίντερ-Σαχτάρ 5-0: Πεντάστερη πρόκριση στον τελικό! - Δείτε όλα τα γκολ

Europa League , Ίντερ-Σαχτάρ 5-0: Πεντάστερη πρόκριση στον τελικό! - Δείτε όλα τα γκολ

Εκπληκτική εμφάνιση και πανάξια πρόκριση για την Ίντερ στον τελικό του Europa League - Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε διέλυσε την Σαχτάρ η οποία ποτέ δεν μπήκε στη διεκδίκηση της πρόκρισης - Οι Μαρτίνεζ (19', 74'), Λουκάκου (78', 84') και ο Ντ' Αμπρόσιο (64') τα γκολ των νερατζούρι που θα αντιμετωπίσουν τη Σεβίλλη στον τελικό της Παρασκευής

martinez-0
Θεωρητικά ήταν ένας αμφίρροπος ημιτελικός μεταξύ δύο ομάδων που βάζουν πολλά γκολ και δημιουργούν φάσεις...

Επι της ουσίας όμως ήταν μία παράσταση για έναν ρόλο, καθώς η  Ίντερ κατάπιε κυριολεκτικά την Σαχτάρ, την οποία διέλυσε με το επιβλητικό 5-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό της Παρασκευής όπου θα αντιμετωπίσει την Σεβίλλη (στο γήπεδο της Κολωνίας).



Οι Ιταλοί από τα πρώτα δευτερόλεπτα πίεσαν ασφυκτικά τους Ουκρανούς οι οποίοι έκαναν αστεία λάθη στην άμυνα τους, ενώ επιθετικά δεν μπορούσαν να αλλάξουν περισσότερες από τρεις πάσες...

Μόλις στο 19' από τη λάθος απομάκρυνση του Πιατόφ με τα πόδια ήρθε το 1-0 από τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ (σέντρα ακριβείας του Μπρόζοβιτς).

Κλείσιμο
Θα περίμενε κανείς το γκολ να αφυπνίσει την Σαχτάρ, αλλά μέχρι το 43' η Ίντερ έκανε τις φάσεις... Σ' εκείνο το σημείο πάντως είδαμε το πρώτο σουτ των Ουκρανών με τον Μάρκος Αντόνιο να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, αλλά και χωρίς να αλλάξει κάτι εντός αγωνιστικό χώρου. η Ίντερ με Μαρτίνεζ, Λουκάκου άγγιξε τρεις φορές το δεύτερο γκολ για να φτάσουμε στο τρίλεπτο όπου κρίθηκαν όλα.

Στη μοναδική μεγάλη φάση των Ουκρανών, ο Μοράες στο 62' από τα δύο μέτρα με κεφαλιά κατάφερε να σημαδέψει τον Χαντάνοβιτς που έδιωξε ενστικτωδώς και στο 65' από το κόρνερ ο Ντ' Αμπρόσιο με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Εκεί τελείωσαν όλα με την Σαχτάρ να πετά λευκή πετσέτα και την Ίντερ να ολοκληρώνει το πάρτι με άλλα τρία γκολ από τους Μαρτίνεζ, Λουκάκου...

Κι ειδικά το 5-0 από το Βέλγο ήταν απολαυστικό καθώς πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, άφησε πίσω τον Χοτσολάβα και πλάσαρε ιδανικά τον δύσμοιρο Πιατόφ.



Οι συνθέσεις
Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γκοδίν, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντ' Αμπρόζιο (81' Μόουζες), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (85' Σένσι), Γκαλιαρντίνι, Γιανγκ (66' Μπιράγκι), Λουκάκου (85' Εσπόζιτο), Μαρτίνες (81' Έρικσεν)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Λουίς Κάστρο): Πιατόφ, Ντοντό, Κραφτσόφ, Κοχολάβα, Στεπανένκο, Ματβιγιένκο, Τάισον, Αντόνιο, Μοράες, Μάρλος (75' Κονοπλιάνκα), Πάτρικ (59' Σόλομον)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης