Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/08), το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Νίκα Νινούα ώστε να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να ανακοινωθεί
Ο Γεωργιανός μέσος, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την ομάδα του ΠΑΟΚ, πριν από λίγες ημέρες, βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα από την Πέμπτη (13/08) και αναμένεται να υπογράψει να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.
Ο 21χρονος άσος Νίκα Νινούα, πρώην αρχηγός της Ντιναμό Τιφλίδας, αποτέλεσε στόχο ομάδων όπως η Μπεσίκτας, έχοντας μία σεζόν με 9 ματς και 2 γκολ. Τελικά, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την υπογραφεί του και να τον ντύσει στα «ασπρόμαυρα», για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Νινούα αφού ολοκληρωθούν και τα τυπικά της μεταγραφής του, θα τεθεί στη διάθεση του Αμπελ Φερέιρα και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ξεκινώντας προπονήσεις.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ