Αντετοκούνμπο: Ξεκίνησαν τα κάστινγκ για την ταινία «Greek Freak» της Disney

Αντετοκούνμπο: Ξεκίνησαν τα κάστινγκ για την ταινία «Greek Freak» της Disney

Η συναρπαστική ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη μέσω της Disney, με τις προετοιμασίες των κάστινγκ να έχουν πάρει φωτιά

greek_freak
Οπως είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η Disney έχει στα σκαριά μια ταινία για τη ζωή και την ως τώρα καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.



Η ταινία σύμφωνα με το Deadline.com θα παρουσιάζει την ζωή και την σταδιοδρομία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ καθώς η ιστορία του παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο σταρ των Milwaukee Bucks, γιος μεταναστών από τη Νιγηρία, γεννήθηκε στην Αθήνα ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα πριν κλείσει τα 18. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Ελλάδα πριν βρεθεί στην Ισπανική CAI Zaragoza το 2013 και μετέπειτα στο NBA όπου κατέκτησε τον τίτλο του πιο σημαντικού παίκτη (MVP) για τις επιδόσεις του το 2017.

Την παραγωγή της τανίας έχει αναλάβει ο Μπέρνι Γκόλμαν που είχε αντίστοιχο ρόλο στην πασίγνωστη ταινία «300». Ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Ουαλός σεναριογράφος της δραματικής ταινίας, «Rosamund Pike and A Private War», Αράς Αμέλ.

Μάλιστα, σε λίγο καιρό θα αρχίσουν και τα castings και αυτό που ψάχνουν οι παραγωγοί είναι τον ένα και μοναδικό, σε ηλικίες 13-15 και 15-18, που θα υποδυθεί τον MVP του ΝΒΑ και φυσικά δεν χρειάζεται… προϋπηρεσία στην υποκριτική.

Κλείσιμο
Ειδήσεις σήμερα

Χαρδαλιάς: «Επταήμερη καραντίνα για όσους έρχονται από Αλβανία» - Υποχρεωτικά τα τεστ στα χερσαία σύνορα

Κορωνοϊός: «Sputnik V», το όνομα του ρωσικού εμβολίου που έλαβε έγκριση

Δένδιας: Δεν θα υπάρξει ανοχή στις προκλήσεις της Τουρκίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης