Ο Άρης συμφώνησε με τονΚριστιάν Γκανέα για συνεργασία διάρκειας δύο χρόνων και απομένει η υπογραφή συμβολαίου για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του 28χρονου αμυντικού
Η συμφωνία τουΆρη με τον διεθνή Ρουμάνο αριστερό οπισθοφύλακα είναι δεδομένη και απομένει να πάρει ο παίκτης στα χέρια του την ελευθέρας από την Αθλέτικ Μπιλμάο (αυτό το ζήτημα είναι καθαρά διαδικαστικό καθώς οι δύο πλευρές ήδη έχουν συμφωνήσει ως προς τους όρους του διαζυγίου) και φυσικά να τσεκαριστεί η ημερομηνία άφιξής του στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το επίσημο συμβόλαιό του.
Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό θα γίνει εντός της εβδομάδας ούτως ώστε ο Κριστιάν Γκανέα να ενσωματωθεί στην ομάδα η οποία θα μεταβεί στα Τρία Πέντε Πηγάδια για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.