Champions League: Στους «8» Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου - Δείτε όλα τα γκολ

Η Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι να σημειώνει ένα φανταστικό τέρμα επικράτησε με 3-1 της Νάπολι, ενώ η Μπάγερν με άλλο ένα σόου του Λεβαντόφσκι συνέτριψε με 4-1 την Τσέλσι στο Μόναχο - Την Παρασκευή 14/08, 22:00 η συνάντηση τους στα προημιτελικά του Champions League

Η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν νίκησαν στις ρεβάνς τις Νάπολι και Τσέλσι, προκρίθηκαν στο Final 8 του Champions League κι έτσι έχουμε και σχηματισμένο και τον τέταρτο προημιτελικό της διοργάνωσης.

Στο άλλο ματς στο Μόναχο η Μπάγερν κόντρα στην Τσέλσι, έχοντας και το 3-0 από το Λονδίνο, νίκησε εύκολα 4-1 με τον Λεβαντόφσκι να βάζει δυο γκολ και να έχει δυο ασίστ.

Μπαρτσελόνα – Νάπολι 3-1

Με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, οι «μπλαουγκράνα» έκαναν ό,τι ήθελαν τους Ιταλούς και επικρατώντας με 3-1, προκρίθηκαν στο final-8 του Champions League όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου, αποκλείοντας τους Ναπολιτάνους. Ένα γκολ με τρομερό σόλο, ένα κερδισμένο πέναλτι και ένα ακυρωμένο τέρμα για τον 33χρονο. Ο Λανγκλέ άνοιξε τον δρόμο για τους Καταλανούς, με τον Σουάρες να σημειώνει το τρίτο γκολ της Μπάρτσα. Το μόνο που κατάφερε η Νάπολι, ήταν να μειώσει από την άσπρη βούλα με τον Ινσίνιε.


Μπάγερν – Τσέλσι 4-1

Η Μπάγερν σάρωσε με 4-1 την Τσέλσι στην «Αλιάνζ Αρίνα» στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και, σε συνδυασμό με το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης στο Λονδίνο, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στο φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρωταγωνιστής ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με δύο γκολ (10' και 83') και ισάριθμες ασίστ. Στο 7΄ όταν ο Λεβαντόφσκι κέρδισε πέναλτι από τον Καμπαγέρο. Ο τρομερός φέτος Πολωνός ευστόχησε για το 1-0 με τους γηπεδούχους να ελέγχουν απόλυτα το ματς. Το 2-0 έγινε στο 24’ όταν οι γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλα, ο Λεβαντόβσκι είδε τον Πέρισιτς, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο γκολ.

Στο 76΄ Ο Λεβαντόβσκι έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά στο ύψος του πέναλτι και ο Τολισό με ωραίο πλασέ έγραψε το 3-1. Ενώ στο 84΄ μετά από σέντρα του Οντριοθόλα ο Πολωνός επιθετικός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Έφτασε και στην Αθήνα με βροχές η κακοκαιρία «Θάλεια»

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Παπανικολάου

Παναγία Σουμελά: Βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες της Μονής στην Τραπεζούντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr