Ο Αμερικανός γκαρντ,Τσαρλς Τζένκινς, προσγειώθηκε στον προορισμό του κι είναι έτοιμος για την προετοιμασία
Ένας ακόμη ξένος των «ερυθρόλευκων»έφτασε στην Αθήνα από τις ΗΠΑ. Ο Τσαρλς Τζένκινς ολοκλήρωσε το ταξίδι του με καθυστέρηση δύο ημερών λόγω κορωνοϊού (αναβλήθηκε η πτήση του).
Ο Αμερικανός στο μήνυμά που έστειλε ανέφερε πως «είμαι χαρούμενος που έφτασα στην Αθήνα κι εύχομαι οι οπαδοί μας να είναι ασφαλείς. Μακάρι να μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν».
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.