Ολυμπιακός: Το συγκινητικό αντίο του Ομάρ

Ολυμπιακός: Το συγκινητικό αντίο του Ομάρ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με ανάρτησή του στο facebook είπε το δικό του συγκινητικό... αντίο στον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κόσμο της ομάδας

omar__1_
Μετά από έξι χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους» με άκρως συγκινητικό μήνυμά του στα social media.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Αυτή είναι η πιο δύσκολη ανάρτηση που έχω κάνει ποτέ. Πρώτα απ' όλα: Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός σε αυτό τον τεράστιο σύλλογο. Ειδικά αυτή τη σεζόν που ήταν η καλύτερη των τελευταίων χρόνων. Θα ήθελα να του αφιερώσω αυτήν την τελευταία ανάρτηση ως ένδειξη ευγνωμοσύνης: Χάρη σε αυτό τον σύλλογο πραγματοποίησα μερικά από τα μεγαλύτερα όνειρά μου ως ποδοσφαιριστής. Έχω κερδίσει πρωταθλήματα, κύπελλα, έπαιξα στην Ευρώπη και έγινα αρχηγός ενός κορυφαίου συλλόγου στην Ευρώπη. Τώρα ήρθε η ώρα να χωρίσουμε και το γράφω με δάκρυα στα μάτια μου. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο ευγνώμων είμαι που ήμουν αρχηγός σε αυτή την ομάδα. Τα τελευταία 6 χρόνια ήταν μια καταπληκτική περιπέτεια. Και θα λατρεύω κάθε στιγμή.

Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τη συνεχή εμπιστοσύνη του σε μένα. Κανένας άνθρωπος δεν έχει εργαστεί πιο σκληρά γι' αυτή την ομάδα και η αιώνια αγάπη σας είναι αυτό που μας ενώνει για τον Ολυμπιακό. Τους προπονητές που με βοήθησαν να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Ειδικά ο Πέδρο Μαρτίνς και τους βοηθούς του που με βοήθησαν να γίνω ο παίκτης που είμαι σήμερα. Και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, γι' αυτό το ταξίδι, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για αυτό που έχουμε επιτύχει μαζί τα τελευταία χρόνια. Και στο υπόλοιπο προσωπικό του συλλόγου που δεν έχω αναφέρει: αξίζουν τον υψηλότερο έπαινο. Δεν σας ξέχασα και θα σας θυμάμαι για πάντα.

Αυτός ο σύλλογος ως οργανισμός αξίζει μεγαλύτερο έπαινο από αυτό που μπορεί να δώσει αυτή η ανάρτηση, αλλά θα είμαι για πάντα ευγνώμων για ό,τι μου δώσατε τα τελευταία έξι χρόνια. Τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Έχω κάνει φίλους για μια ζωή και αναμνήσεις που θα λατρεύω για πάντα. Ο Ολυμπιακός και η Αθήνα θα είναι πάντα μέσα μου. Ήρθα ως νέος παίκτης, αλλά φεύγω ως φαν. Ευχαριστώ.

Τέλος στους οπαδούς μας. Αλήθεια δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά.Ήσασταν ο 12ος παίκτης μας. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τι σημαίνετε για μένα και την ομάδα. Ευχαριστώ γι' αυτά τα χρόνια. Ξέρω ότι θα συναντηθούμε ξανά στο μέλλον. Ολυμπιακός».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Έφτασε και στην Αθήνα με βροχές η κακοκαιρία «Θάλεια»

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Παπανικολάου

Παναγία Σουμελά: Βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες της Μονής στην Τραπεζούντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης