Ο Πόντους Βέρνμπλουμ πέρασε αλλαγή στο φιλικό με τον Ατρόμητο αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μετά από 20 μήνες έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του
Την τελευταία φορά που ο Βέρνμπλουμ είχε αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ ήταν στις 17 Δεκεμβρίου του 2018 στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Λεβαδειακού.
Η ρήξη αχίλλειου τένοντα που είχε υποστεί τον άφησε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς, ενώ και τη σεζόν που μας πέρασε ο 34χρονος Σουηδός μέσος δεν κατάφερε να επιστρέψει.
Αυτό συνέβη στο φιλικό της Παρασκευής (7/8) με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Βέρνμπλουμ να περνάει ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους επιστρέφοντας στα γήπεδα μετά από 20 μήνες!
Ο Βέρνμπλουμ βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2018, έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, και συνολικά με την ασπρόμαυρη φανέλα μετράει 16 εμφανίσεις και ένα γκολ.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.