Στο 55' ο Μπολί ανατρέπει τον Ελ Αραμπί με τον Πολωνό διαιτητή να μην δίνει το πέναλτι.
Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Europa League μετά την ήττα με 1-0 στο Μολινό, έχοντας ωστόσο δικαίως παράπονα από την διαιτησία του Πολωνού στο ματς με την Γουλβς. Ειδικά στην φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ελ Αραμπί υπήρξε ξεκάθαρα παράβαση του Μπολί.
Δείτε την ψηφιακή ανάλυση της συγκεκριμένης φάσης σε φωτογραφία:
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς