Άρσεναλ: Εκτός τελικού οι «φευγάτοι» Οζίλ και Γκεντουζί

Άρσεναλ: Εκτός τελικού οι «φευγάτοι» Οζίλ και Γκεντουζί

Παρά τις ήδη αρκετές απουσίες, ο Μίκελ Αρτέτα απέκλεισε τους Μεσούτ Οζίλ και Ματέο Γκεντουζί από την αποστολή της Άρσεναλ και για τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Τσέλσι (1/8, 19:30) - Στην αποστολή ο Παπασταθόπουλος

befunky-collage_2_4
Το κλίμα στις τάξεις της Άρσεναλ είναι γνωστό πως δεν σηκώνει πλέον τους Μεσούτ Οζίλ και Ματέο Γκεντουζί και ο Μίκελ Αρτέτα φρόντισε να τους το θυμήσει στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Ενόψει του τελικού του FA Cup κόντρα στην Τσέλσι (1/8, 19:30), που αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, ο Βάσκος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τόσο τον Γερμανό επιτελικό χαφ, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στην Τουρκία τις τελευταίες μέρες, όσο και τον Γάλλο ανασταλτικό μέσο, επιβεβαιώνοντας πως θεωρούνται εκτός των πλάνων του στους Κανονιέρηδες.

Κι όλα αυτά, κόντρα στις αρκετές απουσίες που μετράει η Άρσεναλ πριν από το κρίσιμο ματς, καθώς θα απουσιάζουν οι Μουστάφι, Τσέιμπερς, Μάρι, Μαρτινέλι και Σέντρικ.

Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή, αλλά παρά τις ελλείψεις στην άμυνα, δεν πρόκειται να δει το «φως» της ενδεκάδας και ο Χόλντινγκ θα πάρει την θέση στην τριάδα των στόπερ.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κι επίσημα αναστολή ενός χρόνου του ban για την υπόθεση Ντουρμισάι

AEK: Ανανέωσε ο Λάνγκφορντ μέχρι το 2022!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Χριστοδουλόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης