ΑΕΚ: Επαφή με Ματ Λοτζέσκι

ΑΕΚ: Επαφή με Ματ Λοτζέσκι

Η ΑΕΚ ψάχνει έναν παίκτη για τις θέσεις «2» και «3», και σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει μια πρώτη κρούση στον Ματ Λοτζέσκι

lotzeski
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μπορεί να φαίνεται ότι έχουν πάει λίγο πίσω τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, αλλά αυτό συμβαίνει, γιατί έχουν ρίξει το βάρος στις εργασίες του νέου γηπέδου στα Άνω Λιόσια, αλλά και γιατί θέλουν να βρουν τις καλύτερες λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Όλο αυτό το διάστημα εξετάζουν παίκτες και παίκτες για τα κενά που θέλουν να καλύψουν στο ρόστερ και να είναι πανέτοιμοι για τις νέες - μετά κορωνοϊού - αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι οποίοι αρχίζουν πολύ νωρίς, στα τέλη Σεπτεμβρίου, με το Final 8 του Basketball Champions League. Κάποια από αυτά τα κενά που θέλουν να καλύψουν αφορούν και τις θέσεις «2» και «3», για τις οποίες εξετάζουν ένα πρόσωπο πολύ οικείο στο ελληνικό κοινό.

Ο λόγος για τον Ματ Λοτζέσκι, που σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» εξετάζουν την περίπτωσή του πολύ στενά και ήδη έχουν κάνει μια πρώτη επαφή, τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον εκπρόσωπό του.

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο φόργουορντ αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό (2013-17) και δύο στον Παναθηναϊκό (2017-19), ενώ την περσινή σεζόν βρέθηκε στην Τουρκία και την Τόφας (10.0π., 39.7%τρ., 2.5ασ., 3.1ρ.). Η τουρκική ομάδα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε πιθανή μεταγραφή του Λοτζέσκι στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης είναι πια ελεύθερος, καθώς στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι, υπήρχε όρος αποδέσμευσης για το καλοκαίρι του 2020,

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν ότι είναι μια πολύ καλή περίπτωση, αφού είναι ένας αξιόπιστος σουτέρ, ενώ έχουν συλλέξει στοιχεία για το πόσο σοβαρός και τυπικός επαγγελματίας είναι. Ο Λοτζέσκι βλέπει με «καλό μάτι» επίσης το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, αφού την γνωρίζει καλά και η οικογένειά του αισθάνεται άνετα εδώ. Όλα είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αλλά οι επαφές μαζί του συνεχίζονται κι εφόσον όλα κυλήσουν καλά, η Κυπελλούχος Ελλάδας 2020 θα ενισχυθεί με έναν αξιόπιστο και γνώριμο παίκτη, που θα «δέσει» ακόμα πιο πολύ την χημεία της ομάδας.

Υπήρξε επαφή και με Ταϊρίς Ράις

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του θέλουν να καλύψουν και μια θέση στα γκαρντ και πριν λίγο καιρό εξέταζαν την περίπτωση του Ταϊρίς Ράις, κάτι που δείχνει και τις φιλοδοξίες της ομάδας. Βέβαια, ο ίδιος είχε αναφέρει πολλές φορές, ειδικά μέσω twitter, πως αυτός θα ήταν ο τελευταίος του χρόνος στα παρκέ, καθώς σκόπευε να αποσυρθεί.

Τα... μεγάλα μέσα μπήκαν μήπως αλλάξει γνώμη, αφού ο παίκτης έχει πολύ καλή σχέση με τον Νίκο Ζήση, με τον οποίο είχαν αγωνιστεί μαζί στην Μπάμπεργκ. Ωστόσο, επιθυμία του Αμερικανού, που φόρεσε πέρυσι την φανέλα του Παναθηναϊκού και το 2009-10 του Πανιωνίου, ενώ το 2019 είχε αναδειχθεί MVP της κανονικής διάρκειας του Basketball Champions League με την γερμανική ομάδα, είναι να παραμείνει στις ΗΠΑ, καθώς το παιδί του θα πάει φέτος στο κολέγιο και θέλει να είναι κοντά του σε αυτό το μεγάλο βήμα της ζωής του. Ωστόσο, δεν απέκλεισε τίποτα οριστικά και στο... μακρινό μέλλον ίσως να υπάρξει μια διαφορετική εξέλιξη.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Καρέ - καρέ η διάσωση ναυαγών από ιστιοπλοϊκό ανοιχτά της Καρύστου

Κορωνοϊός: 31 νέα κρούσματα - 9 στην Αττική

Έκθεση Γκουρμπάτση: Εγκληματικές παραλείψεις στην ανάπτυξη των δυνάμεων της Πυροσβεστικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης