Ολυμπιακός: «Θα ήταν τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί ο Γραμμένος»
Με ανακοίνωσή του, ο Ολυμπιακός καλεί τον Βαγγέλη Γραμμένο να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ τονίζοντας πως δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά
Μία ακόμη ανακοίνωση από τους ερυθρόλευκους αναφορικά με τα τραγελαφικά γεγονότα που αφορούν τον Τελικό του Κυπέλλου, έχοντας στο επίκεντρο αυτή τη φορά τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:
Κατανοούμε την απολύτως δυσχερή θέση του κυρίου Γραμμένου να ομολογήσει «την άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.
Δυστυχώς για εκείνον και ευτυχώς για την αλήθεια, το έχει εκμυστηρευτεί σε τόσα πολλά άτομα εντός και εκτός Ελλάδος, ώστε η απόδειξη να είναι απόλυτα εύκολη.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντί να προσπαθεί να διαψεύσει τον εαυτό του θα ήταν πιο τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.