Παναθηναϊκός: Το επόμενο δεκαήμερο στην Ελλάδα ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Το επόμενο δεκαήμερο στην Ελλάδα ο Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αναμένεται το αργότερο στις αρχές Αυγούστου στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό - Υπό διαμόρφωση το συμβόλαιό του, όπως αναφέρει η πλευρά του παίκτη αλλά και η «πράσινη» ΠΑΕ

pao_vijia
Η μεγάλη επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό έχει μπει εδώ και αρκετές ημέρες στην τελική της ευθεία και στην ρύθμιση των διαδικαστικών ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως αναφέρουμε από την πρώτη στιγμή που το θέμα βγήκε στον… αφρό, η μεταγραφή ήταν σχεδόν αδύνατο να χαλάσει από την στιγμή που η διοίκηση του κλαμπ ήθελε να κάνει την υπέρβαση και από την στιγμή που ο παίκτης είχε ως μονόδρομο να φορέσει και πάλι την φανέλα με το «τριφύλλι» και ήταν διατεθειμένος να χαρίσει χρήματα για να μείνει ελεύθερος, όπως κι έγινε. Η καθυστέρηση οφειλόταν στις διαπραγματεύσεις με την Μαζατλάν, ο σκόπελος ξεπεράστηκε και αυτό που συμβαίνει το τελευταίο δεκαήμερο είναι η σύνταξη του συμβολαίου του «Βίγια».

Το θέμα είναι καθαρά τυπικό, ωστόσο, θα πρέπει να αναφέρουμε πως 100% αποτυπωμένη η συμφωνία στο χαρτί δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, το «τριφύλλι» θα την είχε ανακοινώσει, δεν θα την κρατούσε... μυστική! Ο εκπρόσωπός του είναι γνωστό, πλέον, πως… ψειρίζει την παραμικρή λεπτομέρεια και προσπαθεί να πάρει το καλύτερο δυνατό για τον πελάτη του μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Είναι θέμα χρόνου, ίσως και ωρών να υπάρχουν έγγραφα προς υπογραφή. Αυτό ξεκαθαρίζουν και οι δύο πλευρές. Και η πλευρά του παίκτη και η «πράσινη» ΠΑΕ. Φυσικά όλες αυτές οι λεπτομέρειες μικρή σημασία έχουν. Καμία μεταγραφή δεν χάλασε από τα μπόνους των γκολ και των ασίστ.

Έτσι, λοιπόν, ο «Βίγια» αναμένεται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο στην Ελλάδα. Να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει και να είναι κανονικά στην έναρξη της προετοιμασίας στις 6 Αυγούστου στο Κορωπί. Από την προηγούμενη εβδομάδα ο παίκτης και ο Παναθηναϊκός ψάχνουν τον πιο ασφαλή τρόπο ταξιδιού του 28χρονου άσου από το Μεξικό, το οποίο αυτή την εποχή έχει πάνω από 5.000 κρούσματα Covid19 καθημερινά!

Eίναι δεδομένο πως για να φτάσει στην Αθήνα ο παίκτης θα χρειαστεί να ζήσει μια μικρή «Οδύσσεια» αλλά δεν υπάρχει κι άλλος τρόπος!

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

NBA: Ψηφιακοί φίλαθλοι στο Ορλάντο

Ελ Αραμπί: «Να μην είναι τα τελευταία μου γκολ, έχουμε τελικό και Europa League»

Premier League: Κάηκε το Λίβερπουλ από την επιστροφή των «κόκκινων» στην κορυφή - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης