Για ακόμα δύο χρόνια θέλει να κρατήσει η ΑΕΚ τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι
Την απόφαση να προτείνει νέο συμβόλαιο και μάλιστα για ακόμα δύο χρόνια στο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει πάρει η ΑΕΚ.
Ο Ουκρανός στόπερ στο ματς με τον ΠΑΟΚέπιασε τις απαραίτητες 25 συμμετοχές για την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του, με τους ίδιους οικονομικούς όρους, αλλά στην «Ένωση» έχουν πάρει την απόφαση για επέκταση της παραμονής του στην ομάδα.
Σύμφωνα με τη Live Sport, το νέο συμβόλαιο θα προβλέπει μία μικρή μείωση, αλλά θα είναι είτε κλειστό διετές, είτε για 1+1 χρόνια, με τον έμπειρο αμυντικό να εμφανίζεται θετικός στη νέα πρόταση.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.