«Βλέπει» και Ρούμπεν Μασέντο ο Παναθηναϊκός

«Βλέπει» και Ρούμπεν Μασέντο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει και την περίπτωση του 25χρονου εξτρέμ της Άβες, Ρούμπεν Μασέντο - Ποιο το αγωνιστικό προφίλ του εξτρέμ που αποτελεί «προϊόν» της Πόρτο και έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του

macedo
Εκτός από την μεταγραφή του Αϊτόρ και την επικείμενη επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Πορτογαλία, το «τριφύλλι» εξετάζει και την περίπτωση του 24χρονου μεσοεπιθετικού(9.3.1996) της Άβες, Ρούμπεν Μασέντο. Ο Μασέντο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, ωστόσο, ο πορτογαλικός σύλλογος έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό στην δεύτερη κατηγορία και η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει κινήσει τις διαδικασίες για να αποχωρήσει.

Το δυνατό στοιχείο του Μασέντα είναι η ταχύτητα και η δυνατότητα να παίξει με επιτυχία το 1vs1 ενώ δεν έχει και άσχημη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Rúben Macedo, Typical Movements


Το Who is Who

Ο Ρούμπεν Μασέδο, αριστερός εξτρέμ ετών 25, προϊόν των ακαδημιών της Πόρτο, δίχως όμως τις ευκαιρίες που θα περίμενε να πάρει από τους «δράκους». Συνεχώς έφευγε με τη μορφή δανεισμού και έπαιξε στην Βαρζίμ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2017-2018, πήγε στην Τσάβες το 2019, ενώ, το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε με κανονική μεταγραφή στην Ντεσπορτίβο Άβες, κυνηγώντας όλες τις συμμετοχές και τις εμπειρίες που έβλεπε πλέον ότι δεν θα μπορούσε να του εγγυηθεί κανείς στην Πόρτο.

Είναι διεθνής με όλα τα μικρά κλιμάκια της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας μέχρι και το επίπεδο κ-20, δεξιοπόδαρος που όμως αρέσκεται να παίζει με ανάποδο πόδι κι αριστερά έχει σημειώσει τις περισσότερες συμμετοχές του στις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Τη φετινή σεζόν είχε 21 εμφανίσεις στη LigaNos με 1 γκολ και 1ασίστ σε 748 λεπτά συμμετοχής στην Ντεσπορτίβο Άβες. Δεν τοποθετείται απαραίτητα στα άκρα της επίθεσης, αλλά παίζει και ως δεξιός ή αριστερός χαφ ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας του. Δεν έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερους τραυματισμούς στην καριέρα του, έχοντας απουσιάσει έναν μήνα το διάστημα Οκτωβρίου – Νοεμβρίου του 2019 και για περίπου 25 μέρες τον φετινό Ιανουάριο.

Κλείσιμο
Με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Πόρτο όπου κάθε σεζόν ήταν βασικός είχε συνολικά 11 τέρματα και 5 ασίστ, σκοράροντας περισσότερο σε αναμετρήσεις που αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ, ενώ, είχε σπάνιες παρουσίες και ως επιτελικός μέσος ή δεύτερος επιθετικός. Και στην Βαρζίμ βρήκε δίχτυα στο πέρασμά του από εκεί ως δανεικός από τον Ιανουάριο ως το καλοκαίρι του 2018, μετρώντας 5 τέρματα και 2 ασίστ σε 19 συμμετοχές.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παναθηναϊκός: Δημόσιο «ευχαριστώ» από την ομάδα βόλεϊ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

ΠΑΟΚ: Κινδυνεύουν με τιμωρία και οι διαιτητές των τεσσάρων προηγούμενων ματς του

Ολυμπιακός: Φιέστα με οπαδούς «μέσα» στο Καραϊσκάκη και κατακόκκινο Πασαλιμάνι για το 45ο πρωτάθλημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης