La Liga, Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Στο +7 και αγκαλιά με τον τίτλο

La Liga, Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Στο +7 και αγκαλιά με τον τίτλο

Με το... αγαπημένο της σκορ (1-0) και τον αρχηγό της να βρίσκει δίχτυα από την άσπρη βούλα, η Ρεάλ νίκησε την Αθλέτικ στο Σαν Μαμές και βρέθηκε στο +7 από τη Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία της La Liga

real1
Ο Ζιντάν διατήρησε το αήττητο με την Αθλέτικ (πέντε νίκες σε οκτώ ματς) και η Ρεάλ με το 1-0 στο Σαν Μαμές βρέθηκε στο +7 από τη Μπάρτσα (με ματς περισσότερο) και αγκαλιά με τον τίτλο. Οι Μαδριλένοι με το αγαπημένο τους σκορ και σκόρερ (Ράμος) έκαναν τεράστιο βήμα για την κούπα και η παράδοση είναι σύμμαχος. Αλλωστε, καμία πρωτοπόρος της LaLiga δεν έχασε το πρωτάθλημα τέσσερις στροφές πριν το τέλος με προβάδισμα 4+ βαθμών!

Athletic Bilbao vs Real Madrid 0−1 - All Gоals & Extеndеd Hіghlіghts 2020


Είχε τον έλεγχο, όχι την ουσία η Ρεάλ!
Η Ρεάλ μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 4ο λεπτό έχασε καλή ευκαιρία να σκοράρει. Ο Μπενζεμά κέρδισε καλό φάουλ, αλλά ο Ασένσιο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σιμόν. Γρήγορος ρυθμός στο ματς, με την Αθλέτικ να προσπαθεί να βρει χώρους. Οι Βάσκοι ισορρόπησαν μετά το 15΄και απείλησαν με τον Γκαρθία, αλλά ο Κουρτουά ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν. Στο 22' η Βασίλισσα είχε την μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά το σουτ του Ροντρίγκο πέρασε μόλις άουτ. Η Αθλέτικ όταν έβρισκε χώρους γινόταν απειλητική και στο 23' ένα καλό σουτ του Γουίλιαμς πέρασε άουτ. Μετά το ημίωρο ο ρυθμός έπεσε, η Ρεάλ περιόρισε τα λάθη στην άμυνα, είχε τον έλεγχο, αλλά όχι την ουσία. Βέβαια, στο 46' θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όταν από σέντρα του Ασένσιο ο Μπενζεμά... κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ.

Πάλι με πέναλτι, πάλι ο Σέρχιο Ράμος!
To σκηνικό στην επανάληψη δεν ήταν διαφορετικό, η Ρεάλ είχε την κατοχή, αλλά όχι τον τρόπο να κάνει τη διαφορά. Ο Μπενζεμά προσπαθούσε με ατομικές ενέργειες να φανεί απειλητικός, ωστόσο οι Βάσκοι αμυντικά ήταν προσηλωμένοι και κρατούσαν το μηδέν! Ωστόσο, στο 72' ήρθε η φάση που έκρινε το ματς και ίσως το φετινό πρωτάθλημα! Ο Γκαρθία έκανε άτσαλο μαρκάρισμα στον Μαρσέλο και ο διαιτητής χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR για να υποδείξει πέναλτι! Ο Σέρχιο Ράμος ανέλαβε, δεν αστόχησε και με την 26η εύστοχη εκτέλεση στην καριέρα του (26/29) έστειλε τη Βασίλισσα στο +7!
Η Αθλέτικ δεν μπόρεσε ποτέ να απαντήσει, ζήτησε ένα πέναλτι σε πάτημα του Ράμος στον Γκαρθία, αλλά το VAR δεν έδειξε παράβαση. Η είσοδος του Κρόος έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στους Μαδριλένους που κράτησαν χωρίς προβλήματα το υπέρ τους σκορ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Γκαΐθκα Γαριτάνο): Ουνάι Σιμόν, Γιούρι, Ινίγο Μαρτίνεθ, Γεράι (21' Ουνάι), Κάπα, Ουνάι Λόπεθ (63' Βέσγκα), Ντάνι Γκαρθία (78' Οϊχάν), Ινίγο Κόρδοβα, Μουνιάιν, Γουίλιαμς (78' Βιγιαλίμπρε), Ραούλ Γκαρθία

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Μιλιτάο, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Βαλβέρδε (85' Κρόος), Ροντρίγκο (74' Βάθκεθ), Ασένσιο (74' Βινίσιους), Μπενζεμά (90' Γιόβιτς)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μπουφόν: Η μεγάλη πρόκληση για την απόλυτη κορυφή του 21ου αιώνα

Θέλτα - Μπέτις: Ο Φεκίρ έριξε μπουνιά στο μόνιτορ του διαιτητή!

Mirror: Καταστροφικά τα προβλήματα υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης