Παναθηναϊκός: «Πυρετός» επαφών για να βρεθεί η λύση με τον Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: «Πυρετός» επαφών για να βρεθεί η λύση με τον Βιγιαφάνιες

Ο Παναθηναϊκός μαζί με τον Λούκας Βιγιαφάνιες προσπαθούν να ξεμπλέξουν την ιστορία με τους Μεξικανούς της Μαζατλάν και να επιστρέψει ο Αργεντινός στο «τριφύλλι» - Σιγουριά για ολοκλήρωση της μεταγραφής είτε με δανεισμό είτε με ελευθερία του παίκτη

VILLA
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, τον Λούκας Βιγιαφάνιες και την Μαζατλάν για να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές και να επιστρέψει ο Αργεντινός στο «τριφύλλι».

Η υπόθεση παρότι έχει μπει στην τελική της ευθεία δεν έχει προκύψει κάτι καινούριο από όσα αναφέραμε στην αρχή της εβδομάδας. Υπάρχει μία πολύπλοκη κατάσταση στο φινάλε της ιστορίας, η οποία καθυστερεί την ολοκλήρωση της επιστροφής.

Είναι μία υπόθεση που θα χρειαστεί χρόνο, ωστόσο, τόσο το «τριφύλλι» όσο ο ποδοσφαιριστής και οι Μεξικανοί θεωρούν πως είναι θέμα χρόνο να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε το εξής για ακόμη μία φορά. Ναι μεν όλα δείχνουν την λύση του δανεισμού, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πιθανότητες να καταφέρει ο παίκτης να μείνει ελεύθερος, χαρίζοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό για να υπάρξει happy end στην ιστορία.

Πηγή:www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους - Έκλεισε το deal

Ρώσος διαιτητής στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ

Αντίστροφη μέτρηση για το «57ο Ράλλυ Αιγαίου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης