Ο Eμρέ Μορ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, μιας και τελείωσε ο δανεισμός του στο Λιμάνι χωρίς να μπορέσει να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε
Ο Μορ ήρθε, δεν... ακούμπησε και έφυγε, αποχαιρετώντας σήμερα τους συμπαίκτες του και το σταφ στο Ρέντη.
Ο 22χρονος ήρθε στον Πειραιά ως δανεικός από τη Γαλατασαράιαλλά σε καμία περίπτωση δεν βοήθησε τους «ερυθρόλευκους».
Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να αρπάξει την ευκαιρία που ήθελαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Επαιξε μόνο στα ματς Κυπέλλου με τη Λαμία (35' εκτός έδρας, 12' εντός).
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα