Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-0: Η μαγική τετράδα την οδηγεί ψηλά

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-0: Η μαγική τετράδα την οδηγεί ψηλά

Το καρέ Πογκμπά – Φερνάντες – Ράσφορντ – Μαρσιάλ, το σημείο αναφοράς στη νίκη – τετράδας της Μάντσεστερ επί της Σέφιλντ - Ιστορικό το χατ - τρικ του Μαρσιάλ

manchester_united
Στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός από τον... Σεπτέμβριο (!), ο Πολ Πογκμπά ήταν πολύ κεφάτος. Δίπλα του, ο πάντα θετικός Μπρούνο Φερνάντες και μπροστά τους το δίδυμο Μάρκους Ράσφορντ – Αντονί Μαρσιάλ, εξασφάλισαν μια άνετη και πολύτιμη νίκη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) στην μάχη των Κόκκινων Διαβόλων για έξοδο στο Champions League.

Manchester United vs Sheffield United 3−0 All Gоals & Extеndеd Hіghlіghts 2020


Κυρίαρχη στο πρώτο μέρος η Μάντσεστερ, η οποία ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη τελική της προσπάθεια (7'). Ο Ράσφορντ επιχείρησε σέντρα – σουτ από τα δεξιά, ο Μαρσιάλ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έσπρωξε στα δίχτυα, φτάνοντας τα δώδεκα γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην καριέρα του. Θα ακολουθούσαν και άλλα...

Η Σέφιλντ επιχείρησε να αντιδράσει, έφτανε με καλές προϋποθέσεις στα... πέριξ της περιοχής του Νταβίδ Δε Χέα, ο οποίος όμως δεν χρειάστηκε να κάνει ούτε μια επέμβαση στα πρώτα 45 λεπτά, στα οποία η Γιουνάιτεντ πέτυχε... τρία γκολ, αλλά της μέτρησαν τα δύο, αφού ορθά ακυρώθηκε τέρμα του Χάρι Μαγκουάιρ για επιθετικό φάουλ στον Φιλ Τζαγκιέλκα (21').

Οι Κόκκινοι Διάβολοι, με Πογκμπά - Φερνάντες στα χαφ και Μαρσιάλ – Ράσφορντ στην επίθεση να δίνουν τον ρυθμό, έφτασαν και σε δεύτερο γκολ πριν από την ανάπαυλα. Ο Άαρον Γουάν Μπισάκα κινήθηκε και πάλι από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Μαρσιάλ, με πλασέ, έπιασε το... 13άρι, επιβεβαιώνοντας την φόρμα του.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΤ – ΤΡΙΚ
Κλείσιμο
Στο δεύτερο μέρος, οι Κόκκινοι Διάβολοι περιορίστηκαν στο να ελέγξουν τον ρυθμό, η Σέφιλντ δεν απείλησε ποτέ ουσιαστικά την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ η οποία, στο ρελαντί ουσιαστικά, έφτασε στο 3-0, ύστερα από συνδυασμό των Γρίνγουντ, Ράσφορντ και Μαρσιάλ, με τελικό αποδέκτη τον Γάλλο (74') για ένα ιστορικό χατ – τρικ, αφού έφτασε τα 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (ρεκόρ καριέρας) και, κυρίως, ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης της Γιουνάιτεντ, από το 2013, όταν αποχώρησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δεν είχε σημειώσει χατ – τρικ στην Premier League!

Πειστική εμφάνιση και πρώτη νίκη μετά την διακοπή για την Γιουνάιτεντ, η οποία μπορεί να κοιτάξει ψηλά με την προαναφερθείσα τετράδα, την ώρα που η Σέφιλντ δείχνει να καταρρέει μετά το restart...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Δε Χέα – Γουάν Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο – Πογκμπά (80' Αντρέας Περέιρα), Μάτιτς – Γκρίνγουντ (81' Μάτα), Μπρούνο Φερνάντες (80' ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ (80' Τζέιμς) – Μαρσιάλ (80' Ιγκάλο).

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Μουρ – Μπάσαμ, Τζαγκιέλκα, Ρόμπινσον – Μπάλντοκ, Λάντστραμ, Νόργουντ (46' Μπέργκε), Φλεκ, Στίβενς – ΜακΓκόλντρικ (64' Ζίβκοβιτς), Μουσέ (46' λ. τρ. ΜακΜπέρνι).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σάμπυ Μιωνής έχει και άλλες αποδείξεις στα χέρια του, λέει ο δικηγόρος του

Από την Zeus & Dione και την Endeavor αποχωρεί η Μαρέβα Μητσοτάκη

Σταϊκούρας (ΘΕΜΑ 104,6): Νέα μέτρα στήριξης όπου χρειαστεί - Ξεμπλοκάρουν οι εκταμιεύσεις από τράπεζες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης