Οριστικά χωρίς τονΦραν Βέλεθκάνει τα πλάνα του στο εξής ο Άρης, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι ο 28χρονος Ισπανός σέντερ μπακ έχει υποστεί θλάση
Ήταν το πιθανότερο σενάριο και πλέον επιβεβαιώθηκε…
Ο λόγος για τον τραυματισμό του Φραν Βέλεθ, καθώς ο Ισπανός σέντερ μπακ έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και φυσικά δεν υπολογίζεται στα άμεσα πλάνα τουΜίχαελ Ένινγκ.
Το ακριβές διάστημα απουσίας του 28χρονου θα διαπιστωθεί το επόμενο 24ωρο που αναμένεται να έχουν προκύψει και τα αποτελέσματα από τη μαγνητική.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.