Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Τσαρλς Τζένκινς

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Τσαρλς Τζένκινς

Ο μάαντζέρ του προχώρησε στη σχετική ανακοίνωση

jenkins
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Τσαρλς Τζένκινς, καθώς ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ανακοίνωσε πως ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Έτσι θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον οποίο είχε και προπονητή στη Χίμκι. Ο Αμερικανός άσος προορίζεται για τον συμπληρωματικό ρόλο του αμυντικού «εξολοθρευτή» που θα δίνει ισορροπία στη γραμμή των γκαρντ αφήνοντας τη δημιουργία και την εκτέλεση σε άλλους παίκτες.

Ο Τζένκινς είναι γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου του 1989. Έχει ύψος 1,91μ. και από το 2015 είναι κάτοχος σερβικού διαβατηρίου. Το 2011 είχε επιλεγεί στο νούμερο 44 του ντραφτ και ως το 2013 έπαιξε στο ΝΒΑ σε Γουόριορς και Σίξερς μετρώντας 3,7 πόντους και 1,9 ασίστ σε 110 συμμετοχές. Από το 2013 μέχρι το 2015 έκανε την πρώτη του θητεία στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς ακολούθησε αυτή το 2016/17 και ακόμη μία φέτος. Στο μεσοδιάστημα έπαιξε σε Αρμάνι Μιλάνο και Χίμκι.


Μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει δύο φορές την Αδριατική Λίγκα (όντας και MVP των τελικών το 2017), καθώς και το ιταλικό νταμπλ το 2016. Φέτος είχε στην Ευρωλίγκα 3,4 πόντους (50,9% στα δίποντα, 7,4% στα τρίποντα, 94,1% στις βολές), 2,2 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 18:40 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Κλείσιμο
Πηγή: SportFM

Ειδήσεις σήμερα:

Κούλογλου για «Παπαδημούπολη»: Αν μπορούσα θα αποχωρούσα από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωκοινοβούλιο

Κανονικό παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Έστηναν δουλειές και παρακολουθήσεις

Ιωάννα Τούνη: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί διέρρευσαν «ροζ» βίντεο στο διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης